fbpx

Ξεκινάει ο Άθλος

Ξεκινάει ο Άθλος

Ο Άθλος Ορεστιάδας ξεκινάει τη Δευτέρα την προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που βρίσκει την ομάδα στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ. 

Μετά και τις τελευταίες αφίξεις των νέων προσώπων της ομάδας στην πόλη, ο Βούλγαρος τεχνικός Ατανάς Πετρόφ και ο άμεσος συνεργάτης του, Θοδωρής Χουσίδης, έχουν πρωινό ραντεβού (10πμ) με τους αθλητές τους στο κλειστό της Ορεστιάδας «Νίκος Σαμαράς για την επίσημη «πρώτη» της σεζόν 2022-23.

Έπειτα από την περσινή ονειρεμένη χρονιά, όπου ο Άθλος μετά από 7 χρόνια σκληρών προσπαθειών κατάφερε κόντρα σε ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ και ιστορία να πανηγυρίσει την άνοδό του στα “σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ”, η διοίκηση της ομάδας φέτος βάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη, στην προσπάθειά του συλλόγου για διάκριση.

Στόχος η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, που θα σταθεί με αξιώσεις στην κατηγορία και με τη δύναμη του κόσμου της θα «χτυπά» στα ίσα όλα τα παιχνίδια, παλεύοντας πάντα για τη νίκη, κάνοντας έτσι περήφανους τους φιλάθλους της και ολόκληρο τον Έβρο.

Από το περσινό ρόστερ παρέμειναν 6 αθλητές, εκ των οποίων οι 5 Εβρίτες, ενώ αποκτήθηκαν 8 ακόμη αθλητές, μεταξύ των οποίων και ο διεθνής Αλεξανδρουπολίτης πασαδόρος Σταύρος Κασαμπαλής. Παράλληλα στη φετινή ομάδα παρέμεινε και ο τεχνικός των επιτυχιών, που έβαλε τον Άθλο Ορεστιάδας στα “σαλόνια” του ελληνικού βόλεϊ, Θοδωρής Χουσίδης, χωρίς να θεωρείται απίθανη κάποια ακόμη προσθήκη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ