fbpx

«Πρώτη» για του πρωταθλητές Ελλάδος στο βόλεϊ

«Πρώτη» για του πρωταθλητές Ελλάδος στο βόλεϊ

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, πραγματοποίησε η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Επιστροφή στα… βάσανα για τους πρωταθλητές Ελλάδος, καθώς την Τρίτη (23/08) επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους, προκειμένου να υπερασπιστούν τον τίτλο πρωταθλήματος τη νέα χρονιά.

Άπαντες ευχήθηκαν να έχουν μια καλή σεζόν και να καταφέρει να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Στην πρώτη προπόνηση του συλλόγου παρευρέθηκε ο πρόεδρος Παναγιώτης Μαλακατές, ο γενικός αρχηγός Σωτήρης Νίκας και ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Δημήτρης Γόντικας. Καλωσόρισαν τους νέους παίκτες στην ομάδα και εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

«Σας καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Παναθηναϊκού μας. Κάναμε τα πάντα για να δημιουργήσουμε αυτή την ομάδα με εσάς και είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας έχουμε στον Σύλλογο.

Σας πιστεύουμε και θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί για τη φετινή χρονιά. Παράλληλα προσπαθήσαμε πάρα πολύ σε όλους τους τομείς ώστε να σας δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και να προσηλωθείτε αποκλειστικά και μόνο στις αγωνιστικές σας υποχρεώσεις. Στόχος μας πάντα είναι να είναι ο Παναθηναϊκός στην κορυφή», ήταν τα λόγια του προέδρου.

Στην πρώτη προπόνηση έδωσαν το παρών οι: Άξελ Γιάκομπσεν, Φερνάντο Ερνάντεζ, Γιώργος Πετρέας, Γίρι Κόβαρ, Δημήτρης Ζήσης, Λούκας Βίκτορ Ρανγκέλ, Βασίλης Σερεμέτης, Αχιλλέας Μπάσης, Άγγελος Μάρκου, Ανδρέας Φράγκος, Ξενοφών Γκουρμούσας, Άγγελος Γεωργίου και Βασίλης Κωστόπουλος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ