fbpx

Πανναξιακός: Παρέμεινε στην κατηγορία

Πανναξιακός: Παρέμεινε στην κατηγορία

Στη Volley League Γυναικών και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται ο Πανναξιακός, μετά και τη δεύτερη νίκη του επί του Πορφύρα. 

Ο Πανναξιακός ζευγάρωσε τις νίκες του κόντρα στον Πορφύρα και παρέμεινε στη Volley League Γυναικών και την επόμενη σεζόν σε αντίθεση με τους ηττημένους που θα προσπαθήσουν τη νέα χρονιά να κερδίσουν ξανά την άνοδο τους. 

Ο Πορφύρας βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα στο πρώτο ματς και μπήκε δυνατά στο ματς κατακτώντας το πρώτο σετ. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και πέτυχαν την ανατροπή και παράλληλα την παραμονή. 

Τα σετ: 1-3 (25-19, 23-25, 20-25, 19-25)

ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Πόπη Καλλή): Αλισάνοβα, Ροντρίγκες, Παβλένκο, Ποντικάκη, Σάντε, Θαλασσινού / Μπουτσελάκου (λ), Αφεντάκη, Σακιζλή, Παγωμένου. 

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ (Πάτρικ Φόγκελ): Νικολογιάννη, Καραφουλίδου, Βλάσιτς, Ένις, Μανάι, Λιάγκη / Αντωνακάκη (λ), Λόου, Χαιρετάκη, Σαρλάνη.

Ο προπονητής του Πανναξιακού Πάτρικ Φόγκελ δήλωσε: «Ήταν μία δύσκολη σεζόν αλλά στο τέλος της χαμογελάσαμε. Όλοι νιώθουμε χαρούμενοι γιατί πετύχαμε τον στόχο μας. Συνήθως όταν χάνεις το πρώτο σετ, δύο πράγματα θα συμβούν. Είτε θα αντιδράσεις και θα μπεις ακόμα πιο σκληρά στο υπόλοιπο παιχνίδι, είτε θα πέσεις ψυχολογικά και θα χάσεις. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου που κάναμε το πρώτο και νικήσαμε. Τώρα πανηγυρίζουμε και θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει. Αγαπώ την Ελλάδα και σίγουρα θα είναι στις επιλογές μου αν έχω κάποια πρόταση και θα είμαι χαρούμενος να συζητήσω και με τον Πανναξιακό. Όμως είναι νωρίς ακόμα, θα περιμένουμε να τελειώσει όλο το πρωτάθλημα πρώτα».

Volley League Γυναικών – Πλέι άουτ

Πρώτο παιχνίδι – Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Πανναξιακός ΑΟΝ – ΑΟΦ Πορφύρας 3-0 (25-23, 25-15, 25-20)

Δεύτερο παιχνίδι – Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

ΑΟΦ Πορφύρας – Πανναξιακός ΑΟΝ (0-2 νίκες) 1-3 (25-19, 23-25, 20-25, 19-25)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ