fbpx

Ανασκόπηση Βόλεϊ: Μάρτιος 2022

Τα σημαντικότερα γεγονότα στο Βόλεϊ για τον Μάρτιο.

Μπορεί ο Φεβρουάριος να έφερε την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά του Challenge Cup, ωστόσο ο Μάρτιος δεν είχε το ίδιο πρόσημο. Το εμπόδιο της Χάλκμπανκ αποδείχθηκε ανυπέρβλητο για τους «πράσινους» με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να περάσουν στον τελικό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης με δύο νίκες

Φάση από το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Χάλκμπανκ

Το σύνολο του Δημήτρη Ανδρεόπουλου δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, αλλά ο οργανισμός του Παναθηναϊκού πανηγύρισε στο Βόλεϊ την κατάκτηση τροπαίου. Η ομάδα των γυναικών νίκησε τον ΑΟ Θήρας με 3-1 σετ και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας μετά από 12 χρόνια!

Κυπελλούχος ο Παναθηναϊκός στο Βόλεϊ Γυναικών

Την παραμονή του στην Volley League πανηγύρισε ο ΟΦΗ μετά την ολοκλήρωση των πλέι άουτ. Οι Κρητικοί επικράτησαν τέσσερις φορές του Φίλιππου Βέροιας με 3-0 σετ3-0 σετ0-3 σετ και 0-3 σετ, αντίστοιχα πετυχαίνοντας το στόχο τους με καρέ νικών. 

Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν στο ματς με τον Φίλιππο Βέροιας

Ο Φοίνικάς Σύρου δυσκολεύτηκε αρκετά να κάμψει την αντίσταση του Πήγασου Πολίχνης και να τον αποκλείσει (2-3 σετ) στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε έναν εκπληκτικό παιχνίδι που ξεπέρασε τις δύο ώρες, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ολυμπιακού και να πάρει την πρόκριση για τον τελικό.

Φάση από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Φοίνικας-Πήγασος

Τέλος εποχής για τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο στην εθνική Ομάδα των Ανδρών. 

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Καραμπέτσος
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ