fbpx

Ανασκόπηση Βόλεϊ: Ιανουάριος 2022

Τα σημαντικότερα γεγονότα στο Βόλεϊ για τον Ιανουάριο

Ο πρώτος μήνα του χρόνου ξεκίνησε με την αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Δημήτρης Καζάζης αποχαιρέτησε τους «ερυθρόλευκους», το τιμόνι των οποίων ανέλαβε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Λίγες ημέρες αργότερα τον Ιταλό τεχνικό ακολούθησε στο Λιμάνι ο Εσθονός ακραίος Ρενέ Τέπαν.

Ανακοίνωση Αλμπέρτο Τζουλάνι
Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλάνι

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο Μπαστάρντο και έμεινε εκτός από τη συνέχεια τουChallenge Cup. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε με 3-1 σετ τόσο στο πρώτο ματς που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, όσο και σε αυτό στην Πορτογαλία.

Φάση από το παιχνίδι ΠΑΟΚ-Μπαστάρντο

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκος δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στην ουκρανική Χόροντοκ. Οι «πράσινοι» έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκρισηαπό το πρώτο ματς εκτός έδρας, ενώ στο κλειστό του Αγίου Θωμά απλά σφράγισαν το εισιτήριο για τους «8» του Challenge Cup.

Ο Ανδρεόπουλος δίνει οδηγίες σε λάιμ αουτσάιντερ

Η Εθνική Ομάδα Κορασίδων κατέκτησε την τέταρτη θέση του ομίλου και πανηγύρισε την πρόκριση γιατον 2ο προκριματικό γύρο Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ17.  Το εισιτήριο για τον 2ο Προκριματικό γύρο τους Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, σφράγισε και η Εθνική Ομάδα Παίδων.

Οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας Παίδων πανηγυρίζουν

Μετά από τέσσερα χρόνια στο τιμόνι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ο Γκιγιέρμο Ναράνχο είπε «αντίο» στην Εθνική Ομάδα Γυναικών…

Ο Γκιγιέρμο Ναράνχο δίνει οδηγίες στις παίκτριες της Εθνικής Ομάδας Γυναικών
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ