fbpx

PTO Tour: Ανυπομονεί για τη μάχη της Ίμπιζα ο Άλιστερ Μπράουνλι (vid)

PTO Tour: Ανυπομονεί για τη μάχη της Ίμπιζα ο Άλιστερ Μπράουνλι (vid)

Κάτοχος χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου ο Άλιστερ Μπράουνλι ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη με επίσης καταξιωμένους αθλητές.

Κάτω από τον ισπανικό ήλιο στις Βαλεαρίδες νήσους και την Ίμπιζα συγκεκριμένα, ο Μπράουνλι θα αντιμετωπίσει τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη του Τόκιο, τον Κρίστιαν Μπούμενφελντ αλλά και τον κάτοχο του τίτλου από τη διοργάνωση του 2008 στο Πεκίνο, τον Γιαν Φροντένο, που θεωρείται ευρέως ως ο σπουδαιότερος αθλητής όλων των εποχών.

 Ο αγώνας των 100 χλμ, με 2 χλμ. κολύμβησης, 80 χλμ. ποδηλασίας και 18 χλμ. δρόμου, θα αποτελέσει την πρώτη περίπτωση που η συγκεκριμένη τριάδα θα αναμετρηθεί με την PTO να έχει στόχο την άνοδο του αθλήματος σε νέα ύψη. Το PTO European Open θα διεξαχθεί παράλληλα με το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα Triathlon Multisport.

 Ο Αυστραλός Κάμερον Βερφ, που πήρε μέρος για την Ineos Grenadiers τον περασμένο μήνα στον ποδηλατικό αγώνα Παρίσι-Ρουμπέ και ο Γερμανός Γιούστους Νίσλαγκ, που επικράτησε στο Ironman 70.3 Λανθαρότε, αγωνίζονται με wild card.

 Στις γυναίκες, οι Αμέλια Γουότκισον, Σιφ Μάντσεν, Άνε Ράισμαν και Ελς Βάσερ θα αγωνιστούν μαζί με τις Βρετανίδες Λούσι Τσαρλς-Μπάρκλεϊ, Άσλεϊ Τζεντλ, Πόλα Φίντλεϊ και Ντανιέλα Ριφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τρίαθλο