fbpx

Κοντά σε τριάδα χρυσών Ολυμπιονικών η Ίμπιζα!

Κοντά σε τριάδα χρυσών Ολυμπιονικών η Ίμπιζα!

Μία εντυπωσιακή… ευθυγράμμιση πλανητών είναι αρκετά κοντά στο να πραγματοποιηθεί στον αγώνα του PTO European Open στην Ίμπιζα, τον Μάιο. Συγκεκριμένα, οι τρεις χρυσοί Ολυμπιονίκες των τεσσάρων τελευταίων διοργανώσες Ολυμπιακών Αγώνων απέχουν όλοι τους λίγες λεπτομέρειες από το να οριστικοποιήσουν τη συμμετοχή τους στον αγώνα, με πιο πρόσφατη περίπτωση αυτή του Κρίστιαν Μπλούμενφελτ.

Ο Νορβηγός, χρυσός Ολυμπιονίκης το 2021 στο Τόκιο, αν και έχει αποφασίσει φέτος να δώσει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα στους κλασικούς αγώνες τριάθλου, ώστε να “χτίσει” τη διαδρομή του προς μία επιτυχημένη παρουσία στο Παρίσι το 2024, έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ίμπιζα. Ο προπονητής του, Όλαφ Αλεξάντερ Μπου ήταν εκείνος που προέβη στη σχετική αποκάλυψη, αναφέροντας πως ο Μπλούμενφελτ θέλει, σε πρώτη φάση, να βρει μία ισορροπία μεταξύ των δύο διαφορετικών τύπων αγώνων.

Ο Κρίστιαν Μπλούμενφελτ (δεξιά) με τον προπονητή του Όλαφ Αλεξάντερ Μπου.

Αυτή η είδηση ήρθε τη στιγμή που τόσο ο χρυσός Ολυμπιονίκης του 2008, Γιάν Φροντένο, όσο και ο χρυσός Ολυμπιονίκης του 2012 και 2016, Άλιστερ Μπράουνλι, έχουν γνωστοποιήσει την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στον αγώνα. Για τον Βρετανό Μπράουνλι, μάλιστα, θεωρείται δεδομένο πως, εφόσον χρειαστεί, θα εξασφαλιστεί μία wild card για τη συμμετοχή του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τρίαθλο