fbpx

Ironman 70.3 Bahrain: Θρίαμβος με… απρόσμενη ανατροπή για την Πιερέ

Ironman 70.3 Bahrain: Θρίαμβος με… απρόσμενη ανατροπή για την Πιερέ

Μία από τις εντυπωσιακότερες νίκες στη σεζόν πέτυχε η Μαρζολέν Πιερέ στο Ironman 70.3 Bahrain, έχοντας βέβαια και μία… απρόσμενη βοήθεια. Συγκεκριμένα, η Γαλλίδα μπόρεσε να επικρατήσει σε έναν αγώνα που βρέθηκε τρία λεπτά πίσω από την επικεφαλής στο ποδήλατο, μιας και η τελευταία έχασε… τέσσερα λεπτά λόγω λανθασμένης πορείας!

Η Χόλι Λόρενς ήταν εκείνη που βγαίνοντας από το νερό και πιάνοντας το ποδήλατο είχε ήδη στα χέρια της ένα πλεονέκτημα της τάξεως του 1.47, το οποίο και διεύρυνε στη συνέχεια. Αν και η Βρετανίδα, ούσα εξαιρετική στο ποδήλατο, μπόρεσε να χτίσει ένα προβάδισμα που ξεπερνούσε τα τρία λεπτά, αυτό χάθηκε όταν από κακό προσανατολισμό μπήκε σε λάθος δρόμο, χάνοντας συνολικά τέσσερα λεπτά.

Η Πιερέ βγήκε ευνοημένη από αυτή την ανέλπιστη συγκυρία και έχοντας μεγάλη δύναμη στο τρέξιμο, μπόρεσε από το 6ο χιλιόμετρο και μετά να πάρει ένα στιβαρό προβάδισμα που δεν έχασε ποτέ. Νικήτρια η Γαλλίδα με χρόνο 4:05.54, δεύτερη η Νάταλι Φαν Κουφερντέν με 4:07.11, τρίτη η Ντίντε Ντίντερικς με 4:07.43, ενώ η άτυχη Λόρενς έμεινε τέταρτη με επίδοση 4:10.34.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τρίαθλο