fbpx

Νικήτρια στις Βερμούδες η Ντάφι (vid)

Νικήτρια στις Βερμούδες η Ντάφι (vid)

Κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η Φλόρα Ντάφι, πήρε τη νίκη μπροστά στο κοινό της χώρας της, στο Χάμιλτον των Βερμούδων, στο πλαίσιο της σειράς αγώνων του παγκοσμίου πρωταθλήματος (WTCS) με επίδοση δύο ωρών ενός λεπτού και 26 δευτερολέπτων.

 Με το αποτέλεσμα αυτό η Ντάφι θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο στη γενική στο μεγάλο φινάλε στο τέλος του μήνα. Η Τέιλορ Νιμπ από τις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν δεύτερη με διαφορά 98 δευτερολέπτων από τη Ντάνι ενώ την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε η Βρετανίδα Μπεθ Πότερ.

Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας μπροστά στο κοινό της χώρας της για τη Ντάφι εδώ και σχεδόν 4 χρόνια. Μόλις την περασμένη εβδομάδα η Ντάφι πήρε μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ironman 70.3 χωρίς ωστόσο να δείχνει ότι έχει λιγότερες δυνάμεις και ήταν δεύτερη βγαίνοντας από το νερό. Η μετάβαση στο ποδήλατο ήταν ομαλή και σύντομα μπήκε στη μάχη με την Ολλανδή Μάγια Κίγκμα.

Η Ντάφι συνέχισε να ανοίγει τη διαφορά και στο δεύτερο γύρο του σκέλους αγώνα δρόμου ήταν 45 δευτερόλεπτα μπροστά από την πλησιέστερη αντίπαλό της και συνέχισε να απομακρύνεται ανεβαίνοντας το λόφο που φέρει το όνομά της και γνώρισε την αποθέωση υπό βροχή. «Ήταν πραγματικά δύσκολο να κρατήσω την συνοχή μου», παραδέχθηκε η ίδια. «Ήθελα πραγματικά να το απολαύσω και να πανηγυρίσω μαζί με το κοινό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τρίαθλο