fbpx

Παγκόσμιο Series: Νέα νίκη για την Τζόρτζια Τέιλορ–Μπράουν

Παγκόσμιο Series: Νέα νίκη για την Τζόρτζια Τέιλορ–Μπράουν

Η Τζόρτζια Τέιλορ–Μπράουν έφτασε τις τρεις νίκες στην σεζόν του παγκόσμιου Series επικρατώντας και στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Κάλιαρι της Ιταλίας με επίδοση μίας ώρας 47 λεπτών και 42 δευτερολέπτων με τέσσερις τριαθλήτριες από τη Μεγάλη Βρετανία να βρίσκονται στις πρώτες δώδεκα θέσεις.

 Η Βρετανίδα πέρασε τη γραμμή του τερματισμού με διαφορά δώδεκα δευτερολέπτων από την πλησιέστερη αντίπαλό της, τη Γαλλίδα Έμμα Λομπαρντί ενώ η Τέιλορ Νιμπ από τις Ηνωμένες Πολιτείες ολοκλήρωσε την τριάδα του βάθρου. Με το αποτέλεσμα αυτό η Τέιλορ – Μπράουν βρίσκεται στην κορυφή της γενικής βαθμολογίας με τον εντυπωσιακό απολογισμό των3.925 βαθμών.

 «Είμαι πραγματικά ικανοποιημένη. Απλά προσπάθησα να κάνω το δικό μου αγώνα», είπε η νικήτρια. «Προσπάθησα να μείνω σε επαφή με το γκρουπ στο σκέλος της ποδηλασίας και η Νιμπ με δυσκόλεψε πολύ αλλά αυτό απέδωσε προς όφελός μου επειδή πήραμε μία πολύ καλή διαφορά. Πιστεύω ότι όλα θα κριθούν στο μεγάλο τελικό αλλά έχω τρεις νίκες τώρα και μία δεύτερη θέση και αυτό είναι το καλύτερο που μπορούσα να κάνω».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τρίαθλο