fbpx

Παγκόσμιο Series: Διπλή βρετανική κυριαρχία στο Κάλιαρι με Γι και Μπράουνλι

Παγκόσμιο Series: Διπλή βρετανική κυριαρχία στο Κάλιαρι με Γι και Μπράουνλι

Άλεξ Γι και Τζόνι Μπράουνλι έκαναν το 1-2 για τα βρετανικά χρώματα στο φετινό παγκόσμιο Series στο Κάλιαρι της Ιταλίας. Ο Μπράουνλι πήρε το πρώτο του βάθρο στη διοργάνωση μετά το Έντμοντον του Καναδά το 2019 περνώντας μπροστά στο σκέλος της ποδηλασίας προτού ο Γι ανέβει από την τριακοστή στην πρώτη θέση στον πρώτο γύρο του αγώνα δρόμου.

 Ο 24χρονος Γι τερμάτισε πρώτος με διαφορά επτά δευτερολέπτων από τον Μπράουνλι με επίδοση μίας ώρας 40 λεπτών και 19 δευτερολέπτων και τώρα υπολείπεται 1850 βαθμών από τον πρωτοπόρο της γενικής βαθμολογίας, Χέιντεν Γουάιλντ με δύο αγώνες να απομένουν.

 «Πονούσα πάρα πολύ στους τελευταίους τρεις γύρους και απλά προσπαθούσα να κρατηθώ όπως μπορούσα», είπε ο νικητής. «Δεν είχα ποτέ κράμπες και έπρεπε να δουλέψω πολύ σκληρά στο ποδήλατο για να βρεθώ μπροστά, ίσως πρέπει να δω τον αγώνα και να μάθω κάτι από αυτόν. Δεν είχα πολύ καλή αρχή στο σκέλος της κολύμβησης και βρέθηκα σε μειονεκτική θέση. Προσπάθησα να πιέσω και αυτό ήταν πολύ θετικό αλλά έχω πολλά ακόμα να μάθω».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τρίαθλο