fbpx

Super league: Νικήτρια στο Μαλιμπού η Σπίβι

Super league: Νικήτρια στο Μαλιμπού η Σπίβι

Πτώσεις, αποκλεισμοί και μία ντόπια νικήτρια με τον τρίτο σταθμό του Super League στο τρίαθλο να έχει δράμα γραμμένο από το γειτονικό Χόλιγουντ και την Αμερικανίδα Τέιλορ Σπίβι να παίρνει τη νίκη αξιοποιώντας τα λάθη των αντιπάλων της στο σκέλος της ποδηλασίας. Η Ισπανίδα Μίριαμ Κασίγιας Γκαρθία πήρε τη δεύτερη θέση μπροστά από τη Βρετανίδα Τζόρτζια Τέιλορ-Μπράουν.

Έχοντας εντυπωσιάσει στους προηγούμενους σταθμούς σε Λονδίνο και Μόναχο, η Σπίβι μπήκε στον αγώνα ως ένα από τα μεγάλα φαβορί μαζί με την Τέιλορ-Μπράουν και πήρε τη νίκη με την υποστήριξη του κοινού της και γνωρίζοντας την περιοχή καθώς έχει μεγαλώσει στις ακτές του Λος Άντζελες. «Πραγματικά δεν περίμενα τη νίκη αλλά η επιτυχία εντός έδρας είναι ξεχωριστή», είπε η νικήτρια. «Είχα την ελπίδα για κάτι καλό και στο τελευταίο σκέλος έγινε. Γνώριζα ότι η Τζόρτζια ήταν ικανή για τη νίκη αλλά πήρα πολύ γρήγορα τις στροφές».

Η Σπίβι ολοκλήρωσε τα 300 μέτρα κολύμβησης στον Ειρηνικό Ωκεανό, τα 3,6 χιλιόμετρα ποδηλασίας (τρεις γύροι των 1,2 χιλιομέτρων) και τα 1.600 μέτρα αγώνα δρόμου (δύο γύροι των 800 μέτρων) σε 49 λεπτά και τρία δευτερόλεπτα επικρατώντας με διαφορά οκτώ δευτερολέπτων της Κασίγιας Γκαρθία και 43 της Τέιλορ-Μπράουν. Στη βαθμολογία της σεζόν η Σπίβι πέρασε μπροστά με διαφορά ενός βαθμού της Τέιλορ-Μπράουν ενώ η Κασίγιας Γκαρθία απέχει 15 βαθμούς από την κορυφή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τρίαθλο