fbpx

PTO Tour: Όλα έτοιμα για το Collins Cup (vid)

PTO Tour: Όλα έτοιμα για το Collins Cup (vid)

Τα μεγαλύτερα ονόματα του κόσμου συγκεντρώνονται σε ομαδικό επίπεδο.

Το δεύτερο Collins Cup στην ιστορία είναι έτοιμο να αρχίσει και αποτελεί το κορυφαίο γεγονός στο PTO Tour περιλαμβάνοντας τα κορυφαία ονόματα που εκπροσωπούν τρεις ομάδες, την ευρωπαϊκή, τη διεθνή κι εκείνη των Ηνωμένων Πολιτειών. Κάθε ομάδα αποτελείται από δώδεκα πρόσωπα, έξι άνδρες και έξι γυναίκες, διεκδικώντας τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο του ενάμιση εκατομμυρίου ευρώ. Η πρόκληση περιλαμβάνει ένα σκέλος κολύμβησης 1,9 χιλιομέτρων, ένα σκέλος ποδηλασίας 90 χιλιομέτρων και ένα σκέλος αγώνα δρόμου 21,1 χιλιομέτρων.

 Πολλά τα μεγάλα ονόματα που θα πάρουν μέρος στον αγώνα όπως ο κάτοχος του Ολυμπιακού τίτλου και του παγκοσμίου πρωταθλήματος σε τρίαθλο και Ironman, ο Κρίστιαν Μπούμενφελντ. Παρούσα και η πέντε φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Ironman Ντανιέλα Σπίριγκ και η κάτοχος του Ολυμπιακού τίτλου, των Αγώνων Κοινοπολιτείας, του παγκοσμίου πρωταθλήματος τριάθλου και του Xterra, Φλόρα Ντάφι. Από τη λίστα συμμετοχών δεν λείπει και ο χάλκινος Ολυμπιονίκης και κάτοχος του αργυρού μεταλλίου στους Αγώνες Κοινοπολιτείας Χέιντεν Γουάιλντ και ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Ironman, Πάτρικ Λάνγκε.

 Στη λίστα απουσιών εξαιτίας τραυματισμού η κάτοχος του παγκοσμίου πρωταθλήματος Ironman 70.3 Λούσι Τσαρλς-Μπάρκλεϊ και ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Ironman Γιαν Φροντένο.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τρίαθλο