fbpx

Αγώνες Κοινοπολιτείας: Τριπλή επιτυχία για την Αγγλία (vid)

Αγώνες Κοινοπολιτείας: Τριπλή επιτυχία για την Αγγλία (vid)

Η Κέιτι Κράουχερστ με οδηγό την Τζέσικα Φούλαγκαρ κράτησε ξανά κάτοχο του τίτλου την Αγγλία.

Η ομάδα της Αγγλίας πανηγύρισε τρεις επιτυχίες στο τρίαθλο των Αγώνων Κοινοπολιτείας. Η Τζόρτζια Τέιλορ-Μπράουν έδωσε τη νίκη στη χώρα της στο μικτό ομαδικό ενώ νωρίτερα η Κέιτι Κράουχερστ και ο Ντέιβιντ Έλις είχαν πάρει τη νίκη στο γυναικείο και ανδρικό τρίαθλο ΑμΕΑ αντίστοιχα.

 Η μικτή ομάδα της Αγγλίας για την οποία άρχισε ο νικητής στο ανδρικό, ο Άλεξ Γι, τερμάτισε 46 δευτερόλεπτα μπροστά από την Ουαλία ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Αυστραλία. Αυτό ήταν το δεύτερο μετάλλιο στη διοργάνωση για την Τέιλορ-Μπράουν που πήρε το αργυρό στο γυναικείο αγώνισμα με την Σόφι Κάλντγουελ και τον Σάμιουελ Ντίκινσον να αποτελούν μέλη της νικήτριας ομάδας

 Η Κράουχερστ με οδηγό την Τζέσικα Φούλαγκαρ εξασφάλισε ότι ο τίτλος στο γυναικείο τρίαθλο ΑμΕΑ παρέμεινε στην Αγγλία καθώς προηγούμενη νικήτρια το 2018 ήταν η Τζέιντ Τζόουνς. Η ίδια τερμάτισε με διαφορά τεσσάρων λεπτών και επτά δευτερολέπτων μπροστά από τη Βορειοϊρλανδή Κλόε ΜακΚομπ και την οδηγό της, Κάθριν Σαντς. Ο Καναδάς πήρε το χάλκινο μετάλλιο με την Τζέσικα Τουομέλα και οδηγό την Έμα Σκάουγκ.

 Το χρυσό μετάλλιο της 18χρονης Κράουχερστ ήρθε μετά από εκείνο του Έλις που με οδηγό τον Λουκ Πόλαρντ τερμάτισε με διαφορά τεσσάρων λεπτών και 30 δευτερολέπτων μπροστά από τον Αυστραλό Σαμ Χάρντινγκ και τον οδηγό του, τον Λουκ Χάρβεϊ. Η Αυστραλία πήρε και το χάλκινο με τον Τζόναθαν Γκέρλατς και οδηγό τον Ντέιβιντ Μεϊνγουόρινγκ.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τρίαθλο