fbpx

PTO Tour: Ανακοίνωσε συμφωνία για παγκόσμια τηλεοπτική κάλυψη

PTO Tour: Ανακοίνωσε συμφωνία για παγκόσμια τηλεοπτική κάλυψη

Η συμφωνία περιλαμβάνει απευθείας κάλυψη σε 50 περιοχές της Ευρώπης μέσω discovery+ και της τηλεοπτικής και διαδικτυακής πλατφόρμας του Eurosport και του GCN+.

Ο οργανισμός επαγγελματιών τριαθλητών και η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσαν την πολυετή συμφωνία τους για την απευθείας και on-demand κάλυψη του νέου PTO Tour, μία σειρά αγώνων που περιλαμβάνει τους κορυφαίους, με μεγάλα χρηματικά έπαθλα, σε όλες τις περιοχές του κόσμου. Η συμφωνία έρχεται ως συνέχεια της συνεργασίας στο παρθενικό Κόλινς Καπ την περασμένη χρονιά, τη διοργάνωση με έπαθλο 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων που φέρνει αντιμέτωπες την ευρωπαϊκή, την αμερικανική και τη διεθνή ομάδα, μία διοργάνωση που μεταδόθηκε σε περισσότερες από 175 περιοχές του κόσμου.

 «Οι μετρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο από το Κόλινς Καπ του 2021 ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και έδειξαν ότι υπάρχει διάθεση για κάλυψη απευθείας των αγώνων του τρίαθλου που δεν απευθύνονται μόνο στους φίλους των αθλημάτων αντοχής αλλά και στο ευρύτερο κοινό», εξήγησε ο Τιμ Γκόντφρι, επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της PTO η οποία με την συμμετοχή και των αθλητών έχει στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος.

 «Αυτή η επιτυχία, σε συνδυασμό με τους μεγάλους αριθμούς και την ανταπόκριση που είδαμε στο Herbalife24 PTO Pro Am φέτος το Μάιο, βοήθησε να πάρουμε την απόφαση για αυτή τη νέα συνεργασία, που περιλαμβάνει κορυφαίους αγώνες σε συνδυασμό με απευθείας και όχι μόνο κάλυψη. Η PTO Tour συνεχίζει τη δέσμευσή της να φέρει το άθλημα και τους υπεράνθρωπους αθλητές της” στο επόμενο επίπεδο“.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τρίαθλο