fbpx

World Series: Στη Γιοκοχάμα ο πρώτος σταθμός της σεζόν

World Series: Στη Γιοκοχάμα ο πρώτος σταθμός της σεζόν

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης Φλόρα Ντάφι και ο Ισπανός Σεράτ Σοάνε μεταξύ των μεγάλων ονομάτων που θα πάρουν μέρος.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα τριάθλου επιστρέφει στη Γιοκοχάμα με τον τρίτο αγώνα της σεζόν και τον πρώτο στη χρονιά. Οι πρώτοι δύο αγώνες πραγματοποιήθηκαν στα τέλη του 2021, σε Αμβούργο και Άμπου Ντάμπι, αλλά τώρα όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στη Γιοκοχάμα, με το τρίαθλο να επιστρέφει στην Ιαπωνία μετά την επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

 Η κάτοχος του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου Φλόρα Ντάφι θα είναι παρούσα όπως και ο Άλεξ Γι που πήρε τον τίτλο στο μικτό ομαδικό μαζί με την Τζόρτζια Τέιλορ-Μπράουν. Μετά τον Ολυμπιακό της θρίαμβο, όπου έγινε η πρώτη κάτοχος χρυσού μεταλλίου από τις Βερμούδες, η Φλόρα Ντάφι θα αναζητήσει ξανά την επιτυχία. Μεγάλη της αντίπαλος αναμένεται να είναι η Βρετανίδα Τζόρτζια Τέιλορ-Μπράουν ενώ η πρωτοπόρος στη βαθμολογία της σεζόν, η Γερμανίδα Λάουρα Λίντεμαν, μπαίνει επίσης στη μάχη.

 Στους άνδρες ο Ισπανός Αντόνιο Σεράτ Σοάνε θα φοράει τον πρώτο αριθμό μετά τις καλές του εμφανίσεις στα τέλη του 2021. Μεταξύ των άλλων σημαντικών ονομάτων, ο Γάλλος Βενσάν Λουί, δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και κάτοχος του χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου στο μικτό ομαδικό. Παρών ο κάτοχος του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στο μικτό διπλό του Τόκιο, ο Βρετανός Άλεξ Γι, που πρόσφατα αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής σε επίπεδο eSport.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τρίαθλο