fbpx

Το «ευχαριστώ» του Γιώργου Σγούρου στον ΑΟ Καρέας (pics)

Το «ευχαριστώ» του Γιώργου Σγούρου στον ΑΟ Καρέας (pics)

Συγχαρητήρια στο νέο του μεταγραφικό απόκτημα τον Γιώργο Σγούρο έδωσε ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα για την επιτυχία του με την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας, Κλειστού Χώρου. Και ο αθλητής ανταπέδωσε τις φιλοφρονήσεις με ένα ευχαριστήριο ποστ.

«Από την πρώτη στιγμή ένοιωσα να βρίσκομαι σε πραγματική Ομάδα! Ευχαριστώ πολύ Κυριάκο Κροαζιέ και Μαρία Κυριλλοπούλουέγραψε ο Γιώργος Σγούρος, ο οποίος μέχρι τώρα αγωνιζόταν με τα χρώμα του συλλόγου «Τετραπτερυλλίς».

ΑΟ Καρέα: «Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Γιώργο!»
Η ανάρτηση του ΑΟ Καρέα, αναφέρει: «Την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής μας Γιώργος Σγούρος στην κατηγορία Ολυμπιακού τόξου Ανδρών, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας, Κλειστού Χώρου, που διεξήχθη στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας Ναυπλίου στις 18 και 19 Φεβρουαρίου. Ο Σγούρος ήταν πρώτος την πρώτη μέρα στην κατάταξη με σκορ 574/600 και έχασε στον μεγάλο τελικό από τον Αλέξανδρο Καραγεωργίου της ΣΟΕΛ. Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Γιώργο!!! Ακολουθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Γυναικών ΚΧ το προσεχές διήμερο στο Λουτράκι και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας!»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τοξοβολία