fbpx

Παναμερικανικό: «Χατ-τρικ» στους ομαδικούς τίτλους από το Μεξικό (vid)

Παναμερικανικό: «Χατ-τρικ» στους ομαδικούς τίτλους από το Μεξικό (vid)

Το Μεξικό πήρε τα τρία από τα τέσσερα χρυσά ομαδικά μετάλλια την προτελευταία ημέρα του παναμερικανικού πρωταθλήματος τοξοβολίας στο Σαντιάγο της Χιλής. Η ομάδα της χώρας πήρε τον τίτλο στο σύνθετο των γυναικών και στο Ολυμπιακό τόξο ανδρών και γυναικών.

 Μαριάνα Μπερνάλ, Αντρέα Μπεκέρα και Ντάφνε Κιντέρο άρχισαν την ημέρα εντυπωσιακά στο σύνθετο τόξο παίρνοντας τη νίκη στο shoot-off απέναντι στις Κολομβιανές Σάρα Λόπεζ, Αλεχάνδρα Ουσκιάνο και Μαρία Βαλεντίνα Σουάρεζ ενώ οι Αλεχάνδρα Βαλένσια, Άνα Βάσκεζ και Άιντα Ρόμαν νίκησαν τις Αμερικανίδες στο Ολυμπιακό τόξο.

Το Μεξικό ολοκλήρωσε τις επιτυχίες του με τους Ματίας Γκράντε, Άνχελ Αλβαράδο και Εμίλιο Τρεβίνιο να επικρατούν των Κολομβιανών Χόρχε Ενρίκεζ, Ντανιέλ Πινέδα Οσόριο και Αντρέας Πίλα. Στο μοναδικό τελικό που το Μεξικό δεν είχε παρουσία, στο σύνθετο ανδρών, οι ΗΠΑ πήραν τον τίτλο με τους Τζέιμς Λουτζ, Νικ Κάπερς και Σόγιερ Σάλιβαν που επιβλήθηκαν των Κολομβιανών Τζαγκντίπ Σινχ Μέτζια, Σεμπάστιαν Αρένας και Πάμπλο Γκόμεζ Σουλουάγκα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τοξοβολία