fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Έβδομος τίτλος για την Λόπεζ (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο: Έβδομος τίτλος για την Λόπεζ (vid)

Η Σάρα Λόπεζ έφτασε τους επτά τίτλους σε επίπεδο παγκοσμίου κυπέλλου επικρατώντας στην Τλασκάλα του Μεξικού. Η Κολομβιανή επικράτησε στο μεγάλο τελικό του σύνθετου τόξου με 148-146 της Έλα Γκίμπσον, απαντώντας για τις δύο ήττες που είχε γνωρίσει από τη Βρετανίδα νωρίτερα στην σεζόν.

 Η 27χρονη Λόπεζ, είχε ηττηθεί στο World Games αλλά και στον σταθμό του παγκοσμίου κυπέλλου, στο Μεντεγίν της Κολομβίας. «Αισθάνομαι ικανοποίηση αυτή την στιγμή επειδή έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσω εδώ που βρίσκομαι τώρα», είπε η νικήτρια. «Είναι μία δεκαετία με σκληρές θυσίες και σήμερα αποδείχθηκε ότι οι θυσίες άξιζαν, ότι είμαι στον σωστό δρόμο επειδή αν συγκεντρώνομαι μόνο στη βολή και όχι στα μετάλλια, τα αποτελέσματα θα έρθουν».

 Από την πλευρά της, η Γκίμπσον, νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, έχει κυριαρχήσει στην σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου με νίκες σε Αττάλεια, Παρίσι και Μεντεγίν. Το χάλκινο μετάλλιο πήγε στην Αλεχάνδρα Ουσκιάνο από την Κολομβία που νίκησε την Μεξικανή Αντρέα Μπεκέρα με 144-142, το πρώτο της βάθρο από το 2013 όταν είχε πάρει τη νίκη στο Παρίσι.

https://www.youtube.com/watch?v=Wj-pDguZBGg&ab_channel=OlympicArchery
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τοξοβολία