fbpx

Βραβεία NFT από την Παγκόσμια ομοσπονδία

Βραβεία NFT από την Παγκόσμια ομοσπονδία

Η παγκόσμια ομοσπονδία τοξοβολίας ανακοίνωσε ότι οι αθλητές που θα αναδειχθούν κορυφαίοι της χρονιάς θα πάρουν τρόπαια NFT. Η απόφαση αυτή έρχεται μετά την πενταετή συμφωνία με τη LEVERADE, μία εταιρεία που ειδικεύεται σε αθλητικά δεδομένα και τεχνολογία blockchain με τη διοικούσα αρχή να αναζητά την εξέλιξη αποκλειστικών τροπαίων NFT για το άθλημα.

 Δέκα ψηφιακά βραβεία θα απονεμηθούν στους νικητές για το φετινό τίτλο των κορυφαίων της χρονιάς το Δεκέμβριο μετά την online ψηφοφορία του κοινού. Τα βραβεία απονέμονται για τον κορυφαίο της χρονιάς στο Ολυμπιακό και σύνθετο τόξο ανδρών και γυναικών, ανδρών και γυναικών ΑμΕΑ ενώ θα υπάρχουν και ειδικές κατηγορίες για την κορυφαία επίδοση, τον κορυφαίο προπονητή και τον κορυφαίο κριτή.

 «Προωθούμε τα ετήσια βραβεία μας στο ψηφιακό μέλλον στο πλαίσιο της καινοτόμου συνεργασίας μας με τη LEVERADE», είπε ο γενικός γραμματέας της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Τομ Ντίλεν. «Είναι άλλη μία ευκαιρία να τιμήσουμε τους ταλαντούχους αθλητές μας του παρελθόντος και του παρόντος ενώ εξελισσόμαστε στην τεχνολογία με την ευκαιρία να γιορτάσουμε τη βράβευση με το κοινό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τοξοβολία