fbpx

Αγώνας Α’ Κατηγορίας: Επικράτησε στο ντέρμπι του Σύνθετου τόξου η Τσακίρη

Αγώνας Α’ Κατηγορίας: Επικράτησε στο ντέρμπι του Σύνθετου τόξου η Τσακίρη

Η Νατάσα Τσακίρη επικράτησε δύσκολα και στις λεπτομέρειες στο Σύνθετο τόξο Γυναικών-50μ στον αγώνα Α’-κατηγορίας που διοργανώθηκε στη Πάτρα το διήμερο 1-2/10.

Η διοργάνωση αποτέλεσε αγώνα πρόκρισης για τις Εθνικές Ομάδες για την διακρατική Συμφωνία Ελλάδας Κύπρου στις 14-16 Οκτωβρίου με επικρατέστερο μέρος το ΟΑΚΑ και στην Κύπρο 2-6 Νοεμβρίου με το μέρος να μην έχει γίνει γνωστό ακόμα.

Η Τσακίρη, αθλήτρια του Σ.Ο Ελευσίνας σε έναν συναρπαστικό αγώνα μέχρι τέλους κατέκτησε την 1η θέση με συνολική επίδοση 664(27Χ,11 κεντρικά δεκάρια) αφήνοντας στην 2η θέση την Κατερίνα Ορφανίδου του Γ.Α.Σ Χολαργός με επίδοση 663(28Χ,12 κεντρικά δεκάρια). Την 3η θέση κατέκτησε η Γεωργία Τσουκνάκη του Α.Σ.Η. Εκήβολος με σκορ 644(22Χ,8 κεντρικά δεκάρια).

Κατάταξη:

1.Τσακίρη Αναστασία (Σ.Ο Ελευσίνας)
2.Ορφανίδου Κατερίνα (Γ.Α.Σ Χολαργός)
3.Τσουκνάκη Γεωργία (Α.Σ.Η. Εκήβολος)
4.Τζανόγλου Πολύμνια (Α.Σ.Η. Εκήβολος)
5.Αλεξοπούλου Αναστασία (Α.Ο.Π Ερμής)

Στην κατηγορία Σύνθετου τόξου Γυναικών Κ21 νικήτρια ήταν η Κωνσταντίνα Παρασκευοπούλου του Α.Σ.Τ Πέλοπας με συνολική επίδοση 566(12Χ,4 κεντρικά δεκάρια).

Στην κατηγορία Σύνθετου τόξου Γυναικών Κ18 νικήτρια ήταν η Μαρία-Μυρσίνη Πανάρετου του Α.Σ.Τ Πέλοπας με σκορ 506(3Χ, 1 κεντρικό δεκάρι).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τοξοβολία