fbpx

Στο Ο.Α.Κ.Α το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Το τόξο του Οδυσσέα” (pics)

Στο Ο.Α.Κ.Α το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Το τόξο του Οδυσσέα” (pics)

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α πραγματοποιήθηκε η 2η δράση του αναπτυξιακού – εκπαιδευτικού προγράμματος τοξοβολίας “Το τόξο του Οδυσσέα“.

Το πρόγραμμα αποτελεί πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας που έχει θέσει ως στόχο την αναγέννηση της τοξοβολίας και την δημιουργία νέων αναπτυξιακών εργαλείων και την ενασχόληση με το άθλημα ολοένα και περισσότερων νέων αθλητών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τζακ Σόι και ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.Τ κ. Αθανάσιος Ρέρρας.

Ο κ.Ρέρρας ανέφερε πως είναι μια σημαντική μέρα για την ανάπτυξη της τοξοβολίας και η προσπάθεια για την ανάπτυξη του αθλήματος θα συνεχιστεί.

Τόνισε επίσης πως ” Ξεκινούμε το εκπαιδευτικό- αναπτυξιακό πρόγραμμα “το τόξο του Οδυσσέα”. Με επίμονες προσπάθειες καταφέραμε να επαναφέρουμε την Ελληνική Τοξοβολία στις σημαντικές συνεργασίες με το Υπουργείο Παιδείας και τις εγκαταστάσεις στον “Φωκιανό” ,όπως επίσης να λάβουμε τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις για τις επισκέψεις σχολικών μονάδων στο προπονητήριο του Ο.Α.Κ.Α.

Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά την προσπάθεια για αναγέννηση της τοξοβολίας και την δημιουργία νέων αναπτυξιακών εργαλείων. Προσδοκούμε την ενεργή συμμετοχή των σωματείων ,των αθλητών και των προπονητών στις προσπάθειες της διοίκησης”, πρόσθεσε.

“Θέλω να ευχαριστήσω την Υπουργό Παιδείας και θρησκευμάτων κ.Νκη Κεραμέως,τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ.Ελευθέριο Αυγενάκη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες των δύο υπουργείων για την συνεργασία.

Το “τόξο του Οδυσσέα” ξεκίνησε το ταξίδι του” τόνισε.

Παράλληλη δράση του προγράμματος είχαμε και στις εγκαταστάσεις του “Φωκιανού” με την παρουσία της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως που συμμετείχε ως τοξοβόλος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τοξοβολία