fbpx

Αγώνας Α’-Β’ κατηγορίας: Στην Κάρυστο το διήμερο 9-10 Οκτωβρίου

Αγώνας Α’-Β’ κατηγορίας: Στην Κάρυστο το διήμερο 9-10 Οκτωβρίου

Tο διήμερο 9-10 Οκτωβρίου διοργανώνεται στο Κλειστό Γυμναστήριο «Π.Μώρος» αγώνας Κλειστού Χώρου για την Α’ και Β’ κατηγορία.

Η διοργάνωση είναι πρωτοβουλία του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Καρύστου σε συνεργασία με τον Δήμο Καρύστου και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί για τις παρακάτω κατηγορίες:

A’ και Β’ Αγωνιστικής κατηγορίας Ολυμπιακού,Σύνθετου και Barebow Τόξου
2Χ18μ ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών/Γυναικών, Κ21 Ανδρών/Γυναικών

Αναπτυξιακού Χαρακτήρα Longbow και Traditional Τόξου
2Χ18μ ηλικιακών κατηγοριών Ανδρών/Γυναικών

Παρατηρήσεις:

O αγώνας γίνεται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζουν οι εγκύκλιοι της Ε.Ο.Τ του έτους 2016 όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν έως σήμερα.

Ο αγώνας θα είναι ατομικός σε όλες τις κατηγορίες.

Για την Α’ και Β΄αγωνιστική κατηγορία, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι τοξότες και τοξότριες που ανήκουν στην αντίστοιχη κατηγορία του αθλήματος, με την προϋπόθεση να έχουν θεωρημένη Κάρτα Υγείας από γιατρό σε ισχύ, στην οποία να αναγράφεται ο αριθμός μητρώου και να έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες για το 2022.

Οι κατηγορίες των αθλητών-αθλητριών, ηλικιακά έχουν ως εξής:
Ανδρών/Γυναικών: χωρίς ηλικιακό όριο
Κ21 Ανδρών/Γυναικών: έως 20 ετών
Παμπαίδων/Πανκορασίδων: έως 12 ετών

Τα πρόσωπα στόχων (target faces) του αγώνα θα είναι:

Τριπλά κάθετα για την Α’ αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξου για τις ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών/Γυναικών και Κ21 Ανδρών/Γυναικών

Μονά 40Χ40εκ. για την Α’ αγωνιστική κατηγορία Barebow για τις ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών/Γυναικών και Κ21 Ανδρών/Γυναικών

Μονά 40Χ40 εκ. για την Β’ αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξου για τις ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών/Γυναικών και Κ21 Ανδρών/Γυναικών

Μονά 40Χ40εκ. για Longbow και Traditional Τόξου Ανδρών/Γυναικών

Μονά 122εκ. για Ολυμπιακό τόξο Παμπαίδων/Πανκορασίδων

Στην περίπτωση που αθλητής-αθλήτρια της Β’ κατηγορίας επιθυμεί να αγωνιστεί σε τριπλό κάθετο πρόσωπο στόχου(target face) θα πρέπει να δηλωθεί στην Ε.Ο.Τ εγγράφως από το σωματείο στο οποίο ανήκει μέχρι την Τετάρτη 05/10/2022 και ώρα 14:00, αν και εφόσον υπάρχει δυνατότητα του διοργανωτή.

Ενστάσεις υποβάλλονται στον Πρόεδρο των κριτών ή τον Υπεύθυνο του αγώνα με παράβολο 100 ευρώ,μόνο γραπτώς από τους αρχηγούς των ομάδων ή τον εκπρόσωπο των σωματείων.

Η Αγωνόδικος Επιτροπή εκδικάζει πιθανές ενστάσεις.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τοξοβολία