fbpx

Πανελλήνιο Α/Γ: Ο ΣΚΟΑΑΠΘ κατέκτησε τον τίτλο στο ομαδικό Ανδρών του Ολυμπιακού Τόξου

Πανελλήνιο Α/Γ: Ο ΣΚΟΑΑΠΘ κατέκτησε τον τίτλο στο ομαδικό Ανδρών του Ολυμπιακού Τόξου

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Αποφοίτων Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στο ομαδικό του Ολυμπιακού Τόξου μετά τη νίκη του επί του Τετραπτερυλλίς στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου Ανδρών-Γυναικών που πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο (3-4/9) στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ικάρων στο Τατόι.

Οι Χαράλαμπος Ιακωβίδης, Αλέξανδρος Καλίτσης και Δημήτρης Καλίτσης (ΣΚΟΑΑΠΘ), μπορεί να βρέθηκαν στη 2η θέση μετά την ολοκλήρωση του γύρου κατάταξης (1742), πίσω από τους Γιώργο Σγουρό, Κωνσταντίνο Πάντσιο και Παναγιώτη Κατσαΐτη (Τετραπτερυλλίς), οι οποίοι είχαν την καλύτερη επίδοση (1838), ωστόσο στον τελικό κατάφεραν να επικρατήσουν με 5-3 κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδος.

Για να φτάσουν μέχρι τον τελικό οι τοξότες του ΣΚΟΑΑΠΘ, επικράτησαν στις κόντρες του ΣΟ Ελευσίνας με 5-4, ενώ η ομάδα της Τετραπτερυλλίς κέρδισαν με 6-0 την αντίστοιχη του Α.Τ.Ο “Φιλοκτήτης”.

Το χάλκινο μετάλλιο πήγε στην ομάδα της Ελευσίνας, με τους Αλέξανδρο Καραγεωργίου, Νεκτάριο Γρηγοράτο και Φώτη Λυμπερόπουλο (ΣΟ Ελευσίνας) να επικρατούν με 6-0 των Στέφανο Κάτσικα, Γιώργο Στρουμπούλη και Ευθύμιο Γεωργόπουλο (Α.Τ.Ο “Φιλοκτήτης”) στο μικρό τελικό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τοξοβολία