fbpx

Davis Cup: Πρώτη προπόνηση του Τσιτσιπά στα Άνω Λιόσια (videos)

Ο Τσιτσιπάς προπονείται στα Άνω Λιόσια

Την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό των Άνω Λιοσίων έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που από την αρχή της εβδομάδας βρίσκεται στην Αθήνα. Ο ηγέτης της Εθνικής συνεχίζει σε εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία του, ενόψει του tie της Ελλάδας με τη Ρουμανία για τα play off του World Group I στο Davis Cup.

Τις προηγούμενες δύο μέρες ο 25χρονος Έλληνας τενίστας προπονούταν στο Tatoi Club, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής, και τις κατευθύνσεις του αρχηγού της ομάδας, Απόστολου Τσιτσιπά. Σήμερα Τετάρτη (31/1) οι διεθνείς μας πάτησαν για πρώτη φορά το κορτ των Άνω Λιοσίων.

Η σκληρή επιφάνεια στο Ολυμπιακό Κέντρο τοποθετήθηκε κανονικά, και έτσι η δουλειά της “γαλανόλευκης” θα συνεχιστεί εκεί τις επόμενες μέρες, για να είναι πλήρως έτοιμη για τους αγώνες με τη Ρουμανία. Ώστε να επαναλάβει την περσινή επιτυχία με τον Ισημερινό, και να προκριθεί στο World Group I.

Υπενθυμίζουμε, πως οι αγώνες της Ελλάδας με τη Ρουμανία είναι προγραμματισμένοι για το Σαββατοκύριακο (3-4/2). Την πρώτη μέρα θα ξεκινήσει το πρόγραμμα στις 16:00 το απόγευμα, ενώ τη δεύτερη η δράση θα ξεκινήσει από τις 11:00 το πρωί. Η συνέντευξη Τύπου θα γίνει την Παρασκευή (2/2).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Davis Cup 2023