fbpx

Australian Open: Τα Highlights της δεύτερης ημέρας (video)

Η 2η ημέρα δράσης στη Μελβούρνη.

Πέρα από την πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά στο δεύτερο γύρο του Australian Open το θέαμα ήταν πλούσιο στα κορτ της Μελβούρνης.

Με τραυματισμό του Terence Atmane πήρε τέλος το ματς που έδωσε την πρόκριση στον Daniil Medvedev. Ο Ρώσος παρών στο δεύτερο γύρο. Ο Γάλλος πήρε το πρώτο σετ, έχασε τα επόμενα δύο και σταμάτησε μετά το πρώτο γκέιμ στο τέταρτο.

Εντυπωσιακή νίκη για τον Ben Shelton απέναντι στον Roberto Bautista Agut. Απέναντι στον Ισπανό ο Αμερικανός πήρε την πρόκριση στα 3 σετ με 6-2 7-6(2) 7-5.

Με μία εμφατική επικράτηση απέναντι στην Ann Karolina Schmiedlova άρχισε η Coco Gauff. Η Αμερικανίδα έφτασε στη νίκη με 6-3 6-0 στη Rod Laver Arena.

Στον πρώτο γύρο πήρε τέλος η παρουσία του Andy Murray. Ο Βρετανός γνώρισε την ήττα στα τρία σετ με το βαρύ 6-4 6-2 6-2 από τον Tomas Etcheverry. Λίγο μετά είπε πως ίσως να μην πάρει μέρος ξανά στο τουρνουά.

Επική αναμέτρηση που κράτησε πέντε ώρες με τον Felix Auger-Aliassime να παίρνει τελικά τη νίκη απέναντι στον Dominik Thiem. Απέναντι στον Αυστριακό ο Καναδός είχε το εντυπωσιακό winner around-the-net.

Από την πλευρά του o Thiem σε μία καθοριστική στιγμή προσπάθησε να απαντήσει, δίχως επιτυχία, με ένα tweener.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Australian Open