fbpx

Πρεμιέρα με ήττα για τα αδέρφια Τσιτσιπά στο Los Cabos

Οι TsitsiBros στο Los Cabos

Δε ξεκίνησαν ιδανικά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τα αδέρφια Τσιτσιπά στα διπλά του Los Cabos, καθώς ηττήθηκαν στην πρεμιέρα τους. Το κορυφαίο ελληνικό δίδυμο έχασε από τους Αυστραλούς, Μαξ Πέρτσελ και Τζόρνταν Τόμπσον, με 6-4, 6-3, και έμειναν εκτός συνέχειας.

Μετά από μία ώρα και 15 λεπτά αγώνα στο Grandstand, Στέφανος και Πέτρος προσπάθησαν να κοντράρουν τους No. 4 του ταμπλό. Ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν το αντίπαλο σερβίς, και την ίδια ώρα δέχθηκαν τρεις “παραβιάσεις” στο δικό τους, ενώ “έσβησαν” κι’ άλλες τέσσερις (4/7).

Μέτρησαν τρεις άσους και 5 διπλά λάθη στο παιχνίδι, ενώ οι Αυστραλοί το τελείωσαν με μηδενικό απολογισμό, και είχαν 60% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο σερβίς (21/35). Στο πρώτο μέρος δέχθηκαν break στο 7ο game, και ξανά στα μισά της επανάληψης και στο φινάλε.

Στα προημιτελικά των διπλών, οι Πέρτσελ και Τόμπσον θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους Νούνο Μπόργες (Πορτογαλία) και Άντρε Γκόρανσον (Σουηδία), που έκαναν νικηφόρα αρχή απέναντι στους Χάρις (Αυστραλία) και Κόεπφερ (Γερμανία), επικρατώντας με 7-6(6), 6-2.

Τέλος, να αναφέρουμε πως προέκυψε και ο πρώτος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στην ATP 250 διοργάνωση. Μετά το διπλό των Ελλήνων, πήρε σειρά ο αγώνας ανάμεσα σε Αλεξάντερ Βούκιτς και Ροντρίγκο Πατσέχο Μέντεζ. Ο Βούκιτς κέρδισε με 7-6(5), 7-6(10) και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις