fbpx

Πρεμιέρα με νίκη για την Παπαμιχαήλ στο 50άρι του Μεξικού

Η Παπαμιχαήλ στο Μεξικό

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στο ITF Pro τουρνουά των 50.000 δολαρίων του Μεξικού. Η 31χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της 20χρονης Αμερικανής, Ελβίνα Καλιέβα, με 7-5, 4-6, 6-4, μετά από 2 ώρες και 41 λεπτά αγώνα.

Ήταν ένα αρκετά δύσκολο, και ανατρεπτικό παιχνίδι, όμως η No. 3 της χώρας μας κατάφερε να σταθεί πιο ψύχραιμη στο decider και να πάρει τη νίκη. Κατέκτησε το πρώτο σετ κάνοντας break στο τελός, στο δεύτερο της κόστισε το νωθρό της ξεκίνημα, αλλά στο τρίτο “καθάρισε” με ένα σερί στο φινάλε.

Τέλειωσε το ματς με τρεις άσους και 2 διπλά λάθη, είχε 69% σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο σερβίς (42/61), ενώ ήταν και συνεπής από το δεύτερο (51%, 22/43). Εκμεταλλεύτηκε 6/10 BP της στην αναμέτρηση, και παράλληλα “έσβησε” 9/14 ευκαιρίες της αντίπαλης της.

Στον επόμενο γύρο θα έχει ακόμα πιο δύσκολο έργο, μιας και θα κληθεί να αντιμετωπίσει την 33χρονη Καναδή, No. 146 στον κόσμο και No. 4 του ταμπλό, Ρεμπέκα Μαρίνο. Η Καναδή ξεπέρασε το εμπόδιο της 23χρονης Γαλλίδας, Τίφανι Λεμέτρ, με 6-3, 6-2, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις