fbpx

Ντόχα: Πρεμιέρα για τη Σάκκαρη κόντρα στη Νόσκοβα

Η Σάκκαρη στο Άμπου Ντάμπι

Το μεσημέρι της Τρίτης (13/2) θα ξεκινήσει τις προσπάθειές της η Μαρία Σάκκαρη στο Qatar Open, αντιμετωπίζοντας την Λίντα Νόσκοβα. Η αναμέτρησή τους είναι στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου της WTA 1000 διοργάνωσης, και αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 14:30 (ώρα Ελλάδος) στο Grandstand 1.

Είναι το δεύτερο κατά χρονική σειρά παιχνίδι του συγκεκριμένου κορτ, μιας και το πρόγραμμα θα ανοίξουν στη 13:00 οι Κίνγουεν Ζενγκ και Μάγκντα Λινέτ. Η Σάκκαρη θέλει να αφήσει πίσω τις δύο σερί ήττες σε Μελβούρνη και Άμπου Ντάμπι, και να ξεκινήσει με το δεξί στο τουρνουά της Ντόχα.

Εδώ έχει κάνει εξαιρετικές πορείες τα τελευταία δύο χρόνια, φτάνοντας σε back to back ημιτελικούς, και σήμερα αντιμετωπίζει μία παίκτρια που τον περασμένο μήνα έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη στο Australian Open, αποκλείοντας την No. 1 του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ.

Σε περίπτωση πρόκρισης, η Μαρία θα παίξει στον τρίτο γύρο μία εκ των Αναστάσια Ποταπόβα και Καρολίνα Πλίσκοβα, που θα αγωνιστούν αργότερα μέσα στην ημέρα. Επίσης, σήμερα θα είναι η πρώτη φορά που η Ελληνίδα τενίστρια θα βρει στο δρόμο της την 19χρονη Τσέχα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις