fbpx

ATP Rankings: Ανέβηκε 10 θέσεις ο Σκορίλας

ATP Rankings: Ανέβηκε 10 θέσεις ο Σκορίλας

Μεγάλη άνοδο είδε ο Αλέξανδρος Σκορίλας στα ATP Rankings, μιας και κέρδισε 10 θέσεις και πλέον βρίσκεται στο No. 745 του κόσμου. Είναι σταθερά ο τρίτος καλύτερος Έλληνας στην παγκόσμια κατάταξη, πίσω φυσικά από τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Στέφανο Σακελλαρίδη.

Στο No. 10 παρέμεινε ο Τσιτσιπάς, με το Top-10 της κατάταξης να μην έχει αλλαγές αυτή την εβδομάδα, με μόνη διαφορά ότι ο Χόλγκερ Ρούνε ανέβασε τη βαθμολογική συγκομιδή του κατά 90 βαθμούς, μετά την πορεία του ως τα ημιτελικά στο 250άρι του Μονπελιέ.

Εκτός πρώτης 10άδας, ο κάτοχος του τίτλου στο γαλλικό τουρνουά έκανε νέο career high κερδίζοντας τέσσερις θέσεις, όντας πλέον στο No. 23 του κόσμου. Ο Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ κέρδισε 2 θέσεις και βρίσκεται στο No. 28, ενώ και ο φιναλίστ της διοργάνωσης, Μπόρνα Τσόρτις, ανέβηκε στο No. 31.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους Έλληνες της παγκόσμιας κατάταξης, οι Δημήτρης Αζωίδης, Μάρκος Καλοβελώνης, Ιωάννης Ξυλάς και Ιωάννης Κουντουράκης κέρδισαν από 6 θέσεις, ενώ 8 ανέβηκε ο Αριστοτέλης Θάνος. 5 θέσεις πάνω βρίσκεται και ο Παύλος Τσιτσιπάς.

Στα διπλά, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Πέτρος Τσιτσιπάς, έχασε 5 θέσεις και πήγε στο No. 112, ενώ και ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποχώρησε 2 θέσεις, για να βρεθεί στο No. 127. 5 θέσεις κέρδισε ο Μάρκος Καλοβελώνης (No. 231), και άλλες τόσες ο Μιχάλης Σακελλαρίδης (No971).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις