fbpx

Ήττα και αποκλεισμός για την Παπαμιχαήλ στο Άμπου Ντάμπι

Η Παπαμιχαήλ στο Μεξικό

Πρεμιέρα με ήττα έκανε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ στα προκριματικά του Mubadala Abu Dhabi Open, μένοντας οριστικά εκτός του κυρίως ταμπλό. Γνώρισε την ήττα από την Ντανιέλε Κόλινς με 6-2, 6-3, μέσα σε μία ώρα και 19 λεπτά αγώνα στο Stadium Court, και ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό, με την 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια να τελειώνει το ματς με 59% (32/54) σε περασμένα πρώτα σερβίς, από το οποίο μέτρησε 50% (16/32) σε κερδισμένους πόντους. Είχε 3 διπλά λάθη, κέρδισε 2/5 BP της, και έσωσε τις μισές ευκαιρίες της No. 8 του προκριματικού ταμπλό (5/10).

Στο πρώτο σετ η Αμερικανίδα ξεκίνησε με 3-0, έχοντας και break στο ενδιάμεσο, ενώ “έσπασε” ξανά την Παπαμιχαήλ στο έκτο game, πλησιάζοντας προς την κατάκτησή του (5-1). Απάντησε με break η Δέσποινα, αλλά παραβιάστηκε το σερβίς της ξανά, για να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος (6-1)

Στην επανάληψη, η No. 229 του κόσμου μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, ξεκινώντας με break και hold για το 2-0. Κράτησε τη διαφορά ως έχει ως το τέταρτο game (3-1), αλλά με ένα σερί κερδισμένων games η Αμερικανίδα ανέτρεψε τα δεδομένα και επικράτησε στα δύο σετ (6-3).

Στον δεύτερο και τελευταίο προκριματικό γύρο της WTA 500 διοργάνωσης στο Άμπου Ντάμπι θα αντιμετωπίσει είτε την Καρολάιν Ντόλεχαϊντ, είτε την Λίντρα Φρουχβίρτοβα. Στο τουρνουά θα αγωνιστεί και η Μαρία Σάκκαρη, που βρίσκεται απευθείας στο κυρίως ταμπλό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις