fbpx

Ανοίγει ακαδημία τένις στη Λεμεσό ο Παγδατής (pics)

Ο Παγδατής για τη νέα ακαδημία τένις στην Κύπρο

Μία νέα ακαδημία τένις στη Λεμεσό της Κύπρου είναι προ των πυλών, και θα έχει τη σφραγίδα του Μάρκου Παγδατή. Ο λόγος για την «Marcos Bagdhatis Tennis Academy», που θα ολοκληρωθεί προς τα τέλη της χρονιάς, και θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του City of Dreams Mediterranean.

Οι εγκαταστάσεις θα διαθέτουν 12 γήπεδα τένις, συμπεριλαμβανομένου ενός κεντρικού γηπέδου με δυνατότητα φιλοξενίας διεθνών τουρνουά. Βασικός μέτοχος της επένδυσης είναι ο Κινέζος, Λόρενς Χο, που είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Melco Resorts & Entertainment.

«Η Ακαδημία Τένις Marcos Baghdatis δεν είναι απλώς οι εγκαταστάσεις – είναι η πραγματοποίηση ενός ονείρου που είχα εδώ και πολύ καιρό. Αυτό το όνειρο δεν έχει να κάνει με το να αφήσω μια κληρονομιά, αλλά με μια βαθιά επιθυμία να εμπνεύσω τη νέα γενιά των φίλων του τένις στην Κύπρο.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου κάθε νέος, έφηβος, ή ενήλικας, να μπορεί να έρθει, όχι μόνο για να μάθει και να βελτιώσει τις ικανότητές του στο τένις, αλλά και για να απολαύσει το ταξίδι, να διασκεδάσει και να γίνει μέρος μιας ευρύτερης κοινότητας τένις», είπε ο Παγδατής.

Από την πλευρά του, ο Λόρενς Χο είπε: «Τα επιτεύγματα του κ. Παγδατή στο γήπεδο έχουν εμπνεύσει πολλούς Κύπριους νέους και αποτελεί προνόμιο να τον έχουμε ως κατευθυντήρια δύναμη για την ανάπτυξη των μελλοντικών ταλέντων του τένις.

Μέσω της δημιουργίας μιας ακαδημίας τένις παγκόσμιας κλάσης στο City of Dreams Mediterranean, στοχεύουμε να ενθαρρύνουμε τα παιδιά και τους ενήλικες να ασχοληθούν με το άθλημα. Προσβλέπουμε επίσης στη δημιουργία ενός εξαιρετικού χώρου που θα φιλοξενεί διεθνή τουρνουά και θα ενισχύσει τον αθλητικό τουρισμό στην Κύπρο, προσελκύοντας πιο πολλούς επισκέπτες στο νησί».

Η ομάδα προπονητών της Ακαδημίας, πέραν του Μάρκου Παγδατή, αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένης της Καρολίνας Σπερμ-Παγδατή, η οποία υπήρξε άλλοτε στο Top-20 της WTA.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις