fbpx

Thailand Open: Στα προημιτελικά των διπλών η Γραμματικοπούλου

Thailand Open: Στα προημιτελικά των διπλών η Γραμματικοπούλου

Ιδανικό ντεμπούτο για τη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στα διπλά του Thailand Open, καθώς νίκησε και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Έχοντας για παρτενέρ της την 23χρονη Ρωσίδα, Αναστασία Τιχόνοβα, επικράτησαν στην πρεμιέρα τους και πήραν το εισιτήριο για την τελική 8άδα.

Αντίπαλές τους ήταν οι 25χρονη Αυστραλή, Κίμπερλι Μπιρέλ, και η 25χρονη τενίστρια από την Ουγγαρια, Ντάλμα Γκάλφι. Τις νίκησαν με 6-2, 4-6, 10-5, μετά από μία ώρα και 16 λεπτά αγώνα στο Court 1, και στα προημιτελικά θα παίξουν με τις κορυφαίες του ταμπλό.

Ο λόγος για τις Γιαπωνέζες, Μίγιου Κάτο και Άλντιλα Σουτιάντι, που προέρχονται από την επικράτησή τους με 6-1, 7-6(4), κόντρα στις Νάο Χιμπίνο (Ιαπωνία) και Ίνγκριντ Γκαμάρα Μαρτίνς. Ο αγώνας τους είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (1/2) στις 10:15 το πρωί (ώρα Ελλάδος).

Όσον αφορά τα μονά της WTA 250 διοργάνωσης, η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια αντιμετώπισε την 25χρονη τενίστρια από την Ουγγαρία, αλλά και No. 162 στον κόσμο, Πάνα Ουντβάρντι, και έχασε με 6-3, 6-3. Έτσι έμεινε εκτός συνέχειας, και επικεντρώθηκε στα διπλά της Ταϊλάνδης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις