fbpx

Προπονείται στην Αθήνα ο Τσιτσιπάς (videos)

Ο Τσιτσιπάς στο United Cup

Από χθες Δευτέρα (29/1) έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις του στην Αθήνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ενόψει του tie της Ελλάδας με τη Ρουμανία, για τα play off του World Group I στο Davis Cup, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (3-4/2) στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.

Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας θα δώσει για μία ακόμα φορά το παρών στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Στην προσπάθειά για πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στο World Group I της διοργάνωσης, όπως έκανε και πέρσι στον ΟΑΚΑ απέναντι στον Ισημερινό.

Πριν μία εβδομάδα ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του στο φετινό Australian Open, όπου έφτασε ως τον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης. Δεν κατάφερε να καλύψει τους 1.200 βαθμούς υπεράσπισης που είχε λόγω της περσινής του πορείας, και έτσι υποχώρησε στο No. 10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Πριν τη Μελβούρνη ο Στεφ είχε φορέσει ξανά το εθνόσημο, αγωνιζόμενος στο United Cup με τη “γαλανόλευκη”. Εκεί η Εθνική μας κατάφερε να περάσει από το Robin Round, αλλά στα προημιτελικά ηττήθηκε από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Γερμανία, και έμεινε εκτός ημιτελικής φάσης.

Η ελληνική αποστολή αποτελείται από τους: Στέφανο Τσιτσιπά, Πέτρο Τσιτσιπά, Αλέξανδρο Σκορίλα, Γιάννη Ξυλά, Αριστοτέλη Θάνο και Μιχάλη Περβολαράκη. Αρχηγός αποστολής θα είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς και κάπτεν ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις