fbpx

Australian Open: Συμπληρώθηκαν τα ζευγάρια της φάσης των «16»

Ο Τσιτσιπάς στο Australian Open

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (20/1) ο τρίτος γύρος του Australian Open, και από αύριο Κυριακή (21/1) θα ξεκινήσει η δεύτερη εβδομάδα του πρώτου Grand Slam της χρονιάς. Θ’ αρχίσουν οι πρώτες “μάχες” του τέταρτο γύρου, που φυσικά εμπεριέχουν και ελληνικό ενδιαφέρον.

Τα ξημερώματα της Κυριακής θα επιστρέψει στο κορτ ο Στέφανος Τσιτσιπάς, και θα κληθεί να ξεπεράσει το πρώτο Top-10 εμπόδιό του, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά της Μελβούρνης. Αντίπαλός του θα είναι ο Τέιλορ Φριτς, με τον οποίο είναι και αρκετά κοντά στα ATP Rankings.

Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας μετράει ήδη τρεις νίκες στη διοργάνωση, ενώ έχει και το δύσκολο έργο της υπεράσπισης των 1200 βαθμών, λόγω της περσινής του πορείας. Στο αυριανό πρόγραμμα βρίσκεται και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ θα παίξουν και οι Σίνερ, Ντε Μινόρ και Ρούμπλεφ.

Αναφορικά με το ταμπλό των γυναικών, εκτός τέταρτου γύρου είναι η Ίγκα Σφιόντεκ, μετά την ήττα-σοκ από τη Λίντα Νόσκοβα στο πλαίσιο του τρίτου γύρου. Στις «64» αποκλείστηκε και η Μαρία Σάκκαρη, και στον τέταρτο γύρο βρίσκονται τα νέα φαβορί για τον τίτλο, Σαμπαλένκα και Γκοφ.

Τα ζευγάρια των «16» στους άνδρες:
Τζόκοβιτς-Μαναρινό
Φριτς-Τσιτσιπάς
Σίνερ-Κατσάνοφ
Ντε Μινόρ-Ρούμπλεφ
Καζού-Χουρκάτς
Μπόργκες-Μεντβέντεφ
Ζβέρεφ-Νόρι
Κετσμάνοβιτς-Αλκαράθ

Τα ζευγάρια των «16» στις γυναίκες:
Νόσκοβα-Σβιτολίνα
Αζαρένκα-Γιαστρέμσκα
Παολίνι-Καλίνσκαγια
Ζενγκ-Ντόντιν
Κόστιουκ-Τιμοφέεβα
Φρετς-Γκοφ
Αντρέεβα-Κρεϊτσίκοβα
Ανισίμοβα-Σαμπαλένκα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις