fbpx

Στα ημιτελικά του Βελιγραδίου Μεσσής και Παναγιωτίδου

Μεσσής και Παναγιωτίδου στα ημιτελικά του Βελιγραδίου

Συνεχίζουν τις πορείες τους στο J60 τουρνουά της ITF Juniors οι Ανδρέας Μεσσής και Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Βελιγράδι. Οι νεαροί Έλληνες τενίστες έχουν πετύχει από τρεις διαδοχικές νίκες έκαστος, και βρίσκονται στα ημιτελικά των μονών.

Ο 16χρονος Μεσσής, και No. 2 του ταμπλό, κέρδισε αρχικά τον Ματέγια Στεφάνοβιτς, με 6-4, 6-3, ενώ στο δεύτερο γύρο δε δυσκολεύτηκε απέναντι στον Γιόβαν Μάτοβιτς (6-1, 6-2). Στα προημιτελικά κέρδισε τον No. 8 του ταμπλό, Σιμεόν Στάνκοβιτς (7-6(3), 6-1), και προκρίθηκε στην τελική 4άδα.

Παράλληλα, η επίσης 16χρονη και No. 2 του ταμπλό Παναγιωτίδου ξεκίνησε με νίκη επί της Σάρα Μιτέφσκα (6-4, 6-3), και στο δεύτερο γύρο επιβλήθηκε της Τεοντόρα Βλάζιτς με 6-4, 6-4. Στην 8άδα κέρδισε την Έλενα Μιλουτίνοβιτς με 6-4, 7-5, και δίχως να χάσει σετ βρίσκεται στα ημιτελικά.

Στα ημιτελικά των αγοριών, ο Μεσσής θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του 15χρονου Ούγγρου, και προερχόμενου από τα προκριματικά, Μάρσελ Κόβατς, ενώ η Παναγιωτίδου θα αναμετρηθεί με την 18χρονη Σέρβα, και No. 4 του ταμπλό, Μίλιτσα Ποπόφσκι, με στόχο την πρόκριση στον τελικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μεσσής είναι και στον τελικό των διπλών της κατηγορίας του, έχοντας για παρτενέρ του τον Στέφανο Πουρναρόπουλο. Το ελληνικό δίδυμο είναι στο No. 1 του ταμπλό, και θα αντιμετωπίσουν τους Ιταλούς Άλεξ Γκουιντί και Ρικάρντο Πάσι για τον τίτλο της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις