fbpx

Australian Open: Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη και αποχαιρετά τη Μελβούρνη (video)

Η Σάκκαρη στο Australian Open

Δε μπόρεσε να ζευγαρώσει τις νίκες της στο φετινό Australian Open η Μαρία Σάκκαρη, μιας και ηττήθηκε καθαρά από την Ελίνα Αβανεσιάν. Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια έχασε με 6-4, 6-4 μετά από μία ώρα και 43 λεπτά αγώνα στη Margaret Court Arena, και ολοκληρώνει την πορεία της στο δεύτερο γύρο.

Ήταν ένα δύσκολο βράδυ για την Μαρία στη Μελβούρνη, μιας και 21χρονη Ρωσίδα την ανάγκαζε σε πολλές έξτρα μπάλες, σε βαθιά χτυπήματα, αλλά και να τρέχει σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη του κορτ. Η Αβανεσιάν έδειξε μαχητικό πνεύμα και πίστεψε από την αρχή ότι μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, και το απέδειξε κερδίζοντας στα 2 σετ.

Η No. 8 του κόσμου ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 23 winners και έναν άσο, ενώ της κόστισαν τα πολλά αβίαστα λάθη που έκανε (43). Σέρβιρε με συνέπεια, έχοντας 61% σε κερδισμένους πόντους από το πρώτο, αλλά πήρε λιγότερα από το δεύτερο (42%). Μετουσίωσε σε break 2/6 ευκαιρίες που είχε, και κατάφερε να “σβήσει” 8/12 απειλές της αντίπαλής της.

Το παιχνίδι τελείωσε λίγο μετά τη 01:00 το ξημέρωμα (τοπική ώρα), οπότε και η κούραση έπαιξε το ρόλο της, με τις κερκίδες του γηπέδου να έχουν αδειάσει σε μεγάλο βαθμό. Στον επόμενο γύρο η Αβανεσιάν θα αντιμετωπίσει την Μάρτα Κόστιουκ, που κέρδισε με ανατροπή την Ελίς Μέρτενς με 5-7, 6-1, 7-6(6) για να προκριθεί.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις