fbpx

Τσιτσιπάς: «Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν και τίποτα» (video)

TsitsiBros στο Australian Open

Δεν ήταν ικανοποιημένος ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την εμφάνισή τους στην πρεμιέρα των διπλών του Australian Open, εξηγώντας τους λόγους στη συνέντευξη Τύπου. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είπε πως δεν είχαν καλές επιστροφές με τον αδερφό του, ενώ δεν εκμεταλλεύτηκαν και τις ευκαιρίες τους.

«Ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια που έχουμε παίξει μαζί. Έχω καλό μάτι όταν είναι να αναλύσω παιχνίδια και να δω τι έφταιξε. Σήμερα οι επιστροφές μας ήταν πολύ φτωχές. Δεν είχαμε την ικανότητα να επιστρέψουμε πολλές μπάλες στο σερβίς τους.

Δεν είχαμε να αντιμετωπίσουμε και κάποιους μεγάλους σέρβερ. Δεν μπορέσαμε να βρούμε λύσεις. Εγώ έχασα έναν πόντο με το backhand που δεν το χάνω συνήθως και η μπάλα έφυγε μόλις άουτ. Ήταν ένας πόντος που θα μας έδινε το σετ.

Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν και τίποτα. Είχαμε ευκαιρίες για break. Πρέπει να βελτιωθούμε και οι δύο. Είμαι απογοητευμένος για σήμερα γιατί ήθελα κάτι καλό με τον αδερφό μου. Πρέπει να κάνουμε τα σωστά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση για να βρεθούμε στη θέση που μας αξίζει».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις