fbpx

Australian Open: Νίκη με ανατροπή για τον Ζβέρεφ στην πρεμιέρα

Ο Ζβέρεφ στο Australian Open

Ιδανική αρχή για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο Australian Open, καθώς επικράτησε στον γερμανικό “εμφύλιο” του Ντόμινικ Κόπφερ. Μετά από τρεις ώρες και 13 λεπτά αγώνα στην Margaret Court Arena, ο Σάσα νίκησε με 4-6, 6-3, 7-6(3), 6-3 και πέρασε στο δεύτερο γύρο της Μελβούρνης για 8η φορά.

Δεν έπιασε υψηλά στάνταρ με την απόδοσή του ο 26χρονος Γερμανός, ωστόσο κατάφερε να επικρατήσει στα 4 σετ. Πρώτος στόχος του είναι να συνεχίσει και μετά τους «64» του πρώτου Grand Slam της χρονιάς, και μετέπειτα να διεκδικήσει μια μεγάλη πορεία.

Ο Ζβέρεφ ολοκλήρωσε το ματς με 50 winners και 18 άσους, ενώ υπέπεσε σε 58(!) αβίαστα λάθη και 2 διπλά σφάλματα. Σημαντικός παράγοντας για τη νίκη του ήταν το γεγονός ότι έσωσε 8/9 BP του Κόπφερ, ενώ ο ίδιος μετουσίωσε σε break μόλις τις 2 από τις 8 ευκαιρίες του.

Στον επόμενο γύρο του «Happy Slam» ο No. 6 του κόσμου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Σλοβάκο, και προερχόμενο από τα προκριματικά, Λούκας Κλέιν, που νωρίτερα επικράτησε του Τζέιμς ΜακΚέιμπ με 7-6(0), 4-6, 7-6 (3), 6-3, πετυχαίνοντας την 4η σερί νίκη του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις