fbpx

Australian Open: Κλείνουν το πρόγραμμα στην Margaret Court Arena Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη στο Australian Open

Back to back αναμετρήσεις με ελληνικό ενδιαφέρον έχει το πρόγραμμα της Τετάρτης (17/1) στο Australian Open. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη είναι στα δύο τελευταία παιχνίδια της Margaret Court Arena, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου της διοργάνωσης στη Μελβούρνη.

Πρώτος στο κορτ θα μπει ο 25χρονος Έλληνας τενίστας, που θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του 29χρονου “γηπεδούχου”, Τζόρνταν Τόμπσον. Είναι το τρίτο κατά χρονική σειρά παιχνίδι στο ημερήσιο πρόγραμμα του γηπέδου, και αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 10:00 (ώρα Ελλάδος).

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που θα αναμετρηθούν οι δυο τους στο Tour. Ο No. 7 του κόσμου έχει το πάνω χέρι στα παιχνίδια τους, μετρώντας δύο νίκες σε Ουάσινγκτον (2019) και Wimbledon (2022), όμως ο 29χρονος Αυστραλός επικράτησε στο τελευταίο τους στο Indian Wells (2023).

Με την ολοκλήρωση του αγώνα θα πάρει τη σκυτάλη η Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, που μετράει ήδη τρεις φετινές νίκες στα μονά, θα παίξει με την 21χρονη Ρωσίδα, και No. 71 του κόσμου, Ελίνα Αβανεσιάν. Και οι δύο αναμετρήσεις θα μεταδοθούν ζωντανά από το Eurosport.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις