fbpx

Australian Open: Τα ξημερώματα της Τρίτης η πρεμιέρα των αδερφών Τσιτσιπά

Ο «TsitsiBros» στην Αμβέρσα

Πρεμιέρα για τα αδέρφια Τσιτσιπά στα διπλά του Australian Open, την Τρίτη (16/1), που στοχεύουν στη δεύτερη νίκη τους στη Μελβούρνη ως δίδυμο. Στέφανος και Πέτρος έχουν συνεργαστεί άλλες δύο φορές στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς, και κάθε φορά έχουν την αμέριστη στήριξη του κοινού.

Αντίπαλοί τους θα είναι οι Ντάνιελ Αλτμάιερ (Γερμανία) και Μιγκέλ Άνχελ Ρέγιες Βαρέλα (Μεξικό), με το ματς να διεξάγεται στο Court 6, ή αλλιώς Party Court, και να αρχίζει μετά τις 04:00 (ώρα Ελλάδος). Προηγείται η αναμέτρηση της Ελισαμπέτα Κοσιαρέτο με τη Λούλου Σαν (02:00).

Η μετάδοση του αγώνα, κι’ όλων των αγώνων της διοργάνωσης, θα γίνει από τις συχνότητες του Eurosport. Αν οι TsitsiBros τα καταφέρουν, τότε στο δεύτερο γύρο θα τους περιμένουν πιθανότατα οι Μασέλο Μελό (Βραζιλία) και Ματβέ Μίντελκουπ (Ολλανδία).

Θυμίζουμε, πως σήμερα (Δευτέρα 15/1) ο Στέφανος έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο «Happy Slam», νικώντας στα 4 σετ τον Lucky Loser, Ζιζού Μπενγκς, με 5-7, 6-1, 6-1, 6-3. Ο 24χρονος Βέλγος αντικατέστησε τον Ματέο Μπερετίνι, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις