fbpx

Australian Open: Επιστροφή στις νίκες για την Μπαντόσα (video)

Η Μπαντόσα στο Australian Open

Πρώτη νίκη για την Πάουλα Μπαντόσα μετά από την πολύμηνη απουσία της από το Tour, με την οποία και προκρίνεται στο δεύτερο γύρο του Australian Open. Η 26χρονη Ισπανίδα επικράτησε της Τέιλορ Τάουνσεντ με 6-1, 6-2 σε μόλις 57 λεπτά αγώνα, και συνεχίζει την πορεία της στη Μελβούρνη.

Η Μπαντόσα έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, περίπου μία εβδομάδα μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της από την Αδελαΐδα. Είχε 23 winners, 8 άσους και υπέπεσε σε αβίαστα και 2 διπλά λάθη. Εκμεταλλεύτηκε 4/7 από τα διαθέσιμα BP της, και “έσβησε” 11/18(!) της αντίπαλής της.

Αναφορικά με την εξέλιξη του παιχνιδιού, στο πρώτο σετ ξεκίνησε με service game η Αμερικανή, και στη συνέχεια δε βρήκε καμία άλλη επιθετική λύση. Με σερί 6-0 η σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά κατέκτησε εύκολα το πρώτο σετ της αναμέτρησης, και έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση.

Στην επανάληψη η Ισπανίδα συνέχισε τον φρενήρη ρυθμό της με νέο σερί τριών κερδισμένων games, προσθέτοντας στο ενδιάμεσο ένα ακόμα break (3-0). Η διαφορά παρέμεινε στα ίδια επίπεδα μέχρι το φινάλε, και έτσι η Μπαντόσα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη Μελβούρνη μετά από 2 χρόνια.

Στο δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει την 32χρονη Ρωσίδα, Αναστασία Παβλιουτσένκοβα, που ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ντόνα Βέκιτς με 6-4, 6-4, σε μία ώρα και 19 λεπτά αγώνα στη Margaret Court Arena.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις