fbpx

Australian Open: Τα Highlights της πρώτης ημέρας (video)

Πλούσιο θέαμα την πρώτη ημέρα του Australian Open.

Πέρα από τη νίκη της Μαρίας Σάκκαρη και την πρόκριση της στο δεύτερο γύρο του Australian Open, τα κορτ της Μελβούρνης είδαν πολλά.

Την πρώτη της νίκη σε κυρίως ταμπλό ενός major Grand Slam, σε ηλικία μόλις 16 ετών σημείωσε η Brenda Fruhvirtova. Η Τσέχα επικράτησε της Ana Bogdan από τη Ρουμανία με 2-6 6-4 6-3.

Νίκη με ανατροπή για τη Barbora Krejcikova. Απέναντι στην Mai Hontama από την Ιαπωνία η Τσέχα επικράτησε με 2-6 6-4 6-3.

Στους άνδρες, παρών στο δεύτερο γύρο ο Jannik Sinner. Ο Ιταλός ξεπέρασε στα 3 σετ το εμπόδιο του Ολλανδού Botic van de Zandschulp. Το σκορ 6-4 7-5 6-3.

Επικό το ματς και η η νίκη για τον Novak Djokovic. Ο Σέρβος πήρε τη νίκη στα 4 σετ, 6-2, 6-7(5), 6-3 6-4, απέναντι στον Κροάτη Dimo Prizmic.

Από το συγκεκριμένο ματς δεν έλειψαν και τα απρόοπτα όταν χτύπησε το τηλέφωνο ενός θεατή στην κερκίδα.

Έπαιξε με την τύχη του ο Pavel Kotov. Μετά από έναν πόντο ο Ρώσος πέταξε τη μπάλα πολύ κοντά σε ένα ball kid. Για την ιστορία πήρε τη νίκη στα 5 σετ, 7-5 6-1, 6-7(6), 6-7(5) 6-3 απέναντι στον Γάλλο Arthur Rinderknech.

Για το τέλος, επιστροφή στις γυναίκες και η νίκη για την Aryna Sabalenka. Η Λευκορωσίδα έκλεισε το ματς με 6-0 6-1 απέναντι στην Ella Seidel με ένα εντυπωσιακό half-volley.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις