fbpx

Australian Open: Αποσύρθηκε ο Μπερετίνι, με Μπεργκς ο Τσιτσιπάς

Προπόνηση Τσιτσιπά στη Μελβούρνη

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του ο Ματέο Μπρετίνι, και ως αποτέλεσμα απέσυρε τη συμμετοχή του από το Australian Open. Μία μέρα πριν την πρεμιέρα του απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά, ο 27χρονος Ιταλός έκανε γνωστό πως δε μπορεί να αγωνιστεί, και μένει εκτός.

Τη θέση του θα πάρει ο 24χρονος Βέλγος, και lucky loser, Ζιζού Μπεργκς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον 25χρονο Έλληνα πρωταθλητή στο δεύτερο παιχνίδι της Rod Laver Arena, τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/1, 05:00). Η μετάδοση του αγώνα θα γίνει από τις συχνότητες του Eurosport.

Ο Μπεργκς βρίσκεται στο No. 130 της παγκόσμιας κατάταξης και σημείωσε δύο καθαρές νίκες στα προκριματικά της Μελβούρνης. Στον τρίτο και τελευταίο γύρο έχασε από τον Αυστραλό, Ντάνε Σουίνι, μιας και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στο ξεκίνημα του τρίτου σετ (5-7, 7-5, 2-0).

Αυτή θα είναι η πρώτη τους συνάντηση στο κορτ, σε ματς για το κυρίως ταμπλό μίας διοργάνωσης. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας τον έχει αντιμετωπίσει μόλις μία φορά στην καριέρα του, στο πλαίσιο των προκριματικών του indoor τουρνουά της Αμβέρσας το 2017, και είχε κερδίσει εύκολα με 6-3, 6-0.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις