fbpx

Australian Open: Ξημερώματα Δευτέρας (15/1) η πρεμιέρα του Τσιτσιπά

Ο Τσιτσιπάς στη Μελβούρνη

Τη Δευτέρα (15/1) θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Μελβούρνη ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αναμετρηθεί με τον Ματέο Μπερετίνι στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του Australian Open, με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στους «64».

Θα είναι το δεύτερο κατά χρονική σειρά παιχνίδι στο ημερήσιο πρόγραμμα της Rod Laver Arena, και αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 05:00 το πρωί (ώρα Ελλάδος). Προηγείται το ματς ανάμεσα σε Γκοφ και Σμιέντλοβα, και όλες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν από τις συχνότητες του Eurosport.

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που οι δύο τενίστες θα συναντηθούν στο κορτ, αλλά και η δεύτερη που αναμετρώνται στον πρώτο γύρο του «Happy Slam». Ο Στέφανος διατηρεί εξαιρετική παράδοση απέναντι στον 27χρονο Ιταλό, καθώς τον έχει κερδίσει και στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις.

Ο Μπερετίνι βρίσκεται στο No. 125 του κόσμου και προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός για πολλούς μήνες το 2023. Αποσύρθηκε από το Μπρίσμπεϊν στην αρχή του νέου έτους, αλλά τις τελευταίες μέρες δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, και μπορεί να βάλει δύσκολα στον Τσιτσιπά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις