fbpx

Australian Open: Τα ξημερώματα της Κυριακής (14/1) η πρεμιέρα της Σάκκαρη

Η Σάκκαρη στο United Cup

Λιγότερο από δύο 24ώρα έμειναν για την πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη στο φετινό Australian Open, που ευελπιστεί σε μία καλή πορεία. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Νάο Χιμπίνο στο πρώτο της παιχνίδι, και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις μετά το United Cup.

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Σάκκαρη και τη No. 92 της παγκόσμιας κατάταξης είναι το δεύτερο στο ημερήσιο πρόγραμμα της Rod Laver Arena. Υπολογίζεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 05:00 το πρωί (ώρα Ελλάδος), και θα μεταδοθεί από το Eurosport.

Μία ώρα πριν (04:00) θα ξεκινήσει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπάι Τσοσουάν (Κίνα) και Ελίνα Αβανεσιάν, με τη νικήτρια να διασταυρώνεται με τη Σάκκαρη στο δεύτερο γύρο, αν η No. 8 του κόσμου ξεκινήσει με νίκη στη Μελβούρνη.

Όσον αφορά τον Στέφανο Τσιτσιπά, το ντεμπούτο του στο «Happy Slam» θα γίνει μία μέρα μετά, τη Δευτέρα (15/1), κόντρα στον Ματέο Μπερετίνι. Υπάρχει ανησυχία για την αγωνιστική του κατάστασή, μιας και έδειξε να ταλαιπωρείται ξανά από ενοχλήσεις στη μέση στο φιλικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις