fbpx

Ενοχλήσεις ο Τσιτσιπάς στο φιλικό με τον Τζόκοβιτς – Ανησυχία ενόψει Australian Open (videos)

Τσιτσιπάς και Τζόκοβιτς στη Μελβούρνη

Παρών στο «Night with Novak and Friends» της Rod Laver Arena ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που έπαιξε ένα σετ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο 36χρονος Σέρβος επικράτησε με 6-3, αλλά το αποτέλεσμα έχει μικρή σημασία, μιας και ήταν εμφανείς οι ενοχλήσεις του No. 7 του κόσμου στη μέση του.

Ο Στέφανος έδειξε σε αρκετά σημεία του φιλικού σετ να ταλαιπωρείται από πόνους και να δυσκολεύεται να κινηθεί. Και αυτό, όπως είναι λογικό, προκαλεί έντονη ανησυχία, μιας και βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του στο Australian Open, κόντρα στον Ματέο Μπερετίνι.

Δύσκολη κλήρωση για τον Τσιτσιπά στο Australian Open, πρεμιέρα με Μπερετίνι

Μένει να δούμε πως θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες της προετοιμασίας του στη Μελβούρνη, για να φανεί σε τι κατάσταση βρίσκεται ο 25χρονος Έλληνας τενίστας. Η έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο «Happy Slam» θα γίνει είτε την Κυριακή (14/1), είτε τη Δευτέρα (15/1).

Παρόλα αυτά, το θέαμα ήταν μοναδικό την υπόλοιπη βραδιά, καθώς εκτός από τους πρωταγωνιστές του περσινού τελικού στο AO, παρούσες ήταν οι Μαρία Σάκκαρη και Αρίνα Σαμπαλένκα. Αμφότερες μπήκαν στο κορτ, και όλοι μαζί αγωνίστηκαν σ’ ένα… ξεκαρδιστικό μικτό διπλό.

Στο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των τεσσάρων αθλητών της ελίτ του παγκόσμιου τένις δεν έλειψαν τα γέλια, τα πειράγματα, αλλά και οι προκλήσεις. Μέσα σ’ όλα, ο Τζόκοβιτς έπαιξε και καθιστός σε αμαξίδιο, έκανε γυμναστική, έπαιξε μπάσκετ και προσπάθησε να “κοντράρει” αθλητή του στίβου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις