fbpx

Australian Open: Πρεμιέρα με Χιμπίνο η Σάκκαρη – Στο ίδιο μισό με Γκοφ και Σαμπαλένκα (pics)

Η Σάκκαρη στο United Cup

Την 29χρονη Γιαπωνέζα, αλλά και No. 92 στον κόσμο, Ναό Χιμπίνο, θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στο Australian Open. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κληρώθηκε στο κάτω μέρος του ταμπλό, και στο δρόμο της είναι η Κόκο Γκοφ, αλλά και η Αρίνα Σαμπαλένκα.

Με νίκη απέναντι στην πρώτη της αντίπαλη στη Μελβούρνη, η Μαρία θα προκριθεί στο δεύτερο γύρο και θα διασταυρωθεί με τη νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ζουοτσούν Μπάι και Ελίνα Αβανεσιάν. Αν τα καταφέρει και εκεί, τότε θα έχει καλύψει τους βαθμούς υπεράσπισής της.

Στο τρίτο γύρο του «Happy Slam», η Σάκκαρη ενδέχεται να συναντήσει είτε την Ελίζε Μέρτενς, είτε την Μάρτα Κόστιουκ. Αν επικρατήσει ξανά, θα εξασφαλίσει την παρουσία της στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης για μόλις δεύτερη φορά στην καριέρα της, διεκδικώντας μία ακόμα μεγαλύτερη πορεία.

Στις «16» του πρώτου Grand Slam της χρονιάς η No. 8 του κόσμου θα παίξει είτε κόντρα στην Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια, είτε απέναντι στην Κάρολιν Βοζνιάκι, ενώ στα προημιτελικά ο πήχης ανεβαίνει κι’ άλλο, μιας και δεν αποκλείεται να την περιμένει εκεί η κάτοχος του US Open, Κόκο Γκοφ.

Σε περίπτωση που η Σάκκαρη έχει πετύχει 5 διαδοχικές νίκες, θα βρεθεί για τρίτη φορά σε ημιτελική φάση ενός Slam, και πιθανότατα θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του τίτλου, Αρίνα Σαμπαλένκα. Πρώτο φαβορί για τον τελικό είναι η Ίγκα Σφιόντεκ, κάτι που μπορούν να αμφισβητήσουν οι Έλενα Ριμπάκινα, Τζέσικα Πεγκούλα και Μαρκέτα Βοντρούσοβα.

Το πιθανό μονοπάτι της Σάκκαρη:
1R Ναό Χιμπίνο
2R Ζουoτσούν Μπάι/Ελίνα Αβανεσιάν
3R Ελίζε Μέρτενς/Μάρτα Κόστιουκ
4R Κάρολιν Βοζνιάκι/Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια
QF Καρολίν Γκαρσία/Κόκο Γκοφ
SF Αρίνα Σαμπαλένκα/Ονς Ζαμπέρ
F Έλενα Ριμπάκινα/Ίγκα Σφιόντεκ

Πιθανοί προημιτελικοί:
Ίγκα Σφιόντεκ – Μαρκέτα Βοντρούσοβα
Έλενα Ριμπάκινα – Τζέσικα Πεγκούλα
Κόρι Γκόφ – Μαρία Σάκκαρη
Αρίνα Σαμπαλένκα – Ονς Ζαμπέρ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις