fbpx

Σάκκαρη: «Διαχειρίστηκα αρκετά καλά τη νευρικότητα του δεύτερου σετ»

Η Σάκκαρη στην Αυστραλία

Απόλυτα ικανοποιημένη από την εμφάνισή της, κυρίως ως το τρίτο game του δεύτερου σετ, εμφανίστηκε η Μαρία Σάκκαρη στις δηλώσεις της. Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια έκανε το 1-0 για την Ελλάδα στο tie με τη Γερμανία, και θέλουμε άλλη μία νίκη για την πρόκριση στην 4άδα του United Cup.

«Ήμουν πολύ καλή και έκανα ό,τι έπρεπε, ειδικά μέχρι το 3-0 του δεύτερου σετ, αλλά ήξερα ότι η Άντζι είναι πολύ έμπειρη και μια εκπληκτική παίκτρια, οπότε δεν θα τα παρατούσε.

Είπα και στον Τομ μετά το πρώτο σετ ότι δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το ματς να φύγει τόσο εύκολα. Διαχειρίστηκα αρκετά καλά τη νευρικότητα, ειδικά στο δεύτερο σετ, και είμαι πολύ χαρούμενη που έδωσα αυτόν τον πρώτο πόντο στην ομάδα μου».

Για την καλή της παράδοση κόντρα σε αριστερόχειρες τενίστριες, είπε: «Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ αυτό! Αυτή τη χρονιά έχω βελτιώσει τις επιστροφές μου, είμαι πιο δυνατή από την baseline και δε δίνω πολλά αβίαστα λάθη.

Αυτός είναι και ο στόχος μου γι’ αυτή τη σεζόν. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που κάνω καλά απέναντι σε αριστερόχειρες, εσείς να μου πείτε, που το βλέπετε από έξω».

Τέλος, η Σάκκαρη απευθύνθηκε και στο κοινό για τη στήριξη: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ που είστε εδώ σήμερα», είπε στα ελληνικά αρχικά, και συνέχισε στα αγγλικά: «Κάθε φορά που ερχόμαστε να παίξουμε εδώ νιώθουμε σα να παίζουμε στην πατρίδα μας.

Είναι απίθανο. Δεν έχουμε τουρνουά στην Ελλάδα οπότε όλο το αυστραλιανό καλοκαίρι για εμάς είναι σαν στο σπίτι μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το βιώνουμε αυτό».




Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις