fbpx

Brisbane: Έχασε από τον Τόμπσον και έμεινε εκτός 4άδας ο Ναδάλ (video)

Ο Ναδάλ στο Brisbane

Έβαλε στοπ στην πορεία του Ράφα Ναδάλ στο Brisbane International ο Τζόρνταν Τόμπσον, μιας και τον κέρδισε με 5-7, 7-6(6), 6-3, μετά από τρεις ώρες και 26 λεπτά αγώνα στην Pat Rafter Arena, και προκρίθηκε στα ημιτελικά της ATP 250 διοργάνωσης.

Ο 37χρονος Ισπανός τενίστας κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ, παρότι βρέθηκε με break πίσω στου δρόμου τα μισά, έφτασε κοντά στη νίκη στο τέλος του δεύτερου μέρους, χάνοντας μάλιστα 3(!) MP, και στο decider “λύγισε” από τον 29χρονο Αυστραλό, για να μείνει εκτός συνέχειας στην επιστροφή του.

Το ιατρικό time out που πήρε στο τρίτο σετ ανησύχησε για λίγο τους φιλάθλους, αλλά δεν έδειξε να ταλαιπωρείται από πόνους μετά και ολοκλήρωσε αισίως τις προσπάθειές του. Αυτή, μάλιστα, είναι η πρώτη νίκη του No. 55 του κόσμου επί του κατόχου των 22 Grand Slam, και αναμφίβολα μία από τις πιο μεγάλες στην καριέρα του.

Στα ημιτελικά του Μπρίσμπεϊν θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, που νίκησε νωρίτερα τον Ρίνκι Χιτζικάτα με 6-1, 6-4. Το άλλο ζευγάρι της 4άδας είναι το Χόλγκερ ΡούνεΡόμαν Σαφιούλιν. Ο No. 1 του ταμπλό κέρδισε τον Τζέιμς Ντακγουόρθ με 6-2, 7-6 (6), ενώ ο Ρώσος επιβλήθηκε του Ματέο Αρνάλντι με 7-6(4), 6-2.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις